Kazur Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Witam! No i w naszej młodej branży kolejny konflikt firm pozycjonerskich. Chodzi o ostatnią audycję i notkę na blogu Killa. Notka na blogu Killbilla oświadczenie Szooka usunięte zdjęcie z bloga Killa No i rodzi się pytanie: Satyra, obraza czy bez prawne uzycie foto? Pozdrawiam. Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neron Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 aaa pierwszy! ja uwazam ze jest ok. Brak humoru nie jest moim zmartwieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Taka jest cena sławy, Szook chyba zbyt serio podszedł do tych zdjęć, wg mnie są śmieszne i nikogo nie obrażają. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Widziałem taki opis na gg Najbardziej zawsze są nadęci kastraci i impotenci Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thor_in Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 To sie porobiło... Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane. Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze. Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Kroi się kolejny długi wątek o niczym. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Zosia ukradła Gosi czerwone klocki (te w kształcie serduszka) i całe przedszkole o nich plotkuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 ooo przepraszam bardzo , klocki w serduszka były moje !! że nie wspomne o woreczku na kapcie Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zerocool Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 A oryginał już dawno na Imageshack. Wiele hałasu o nic. Kocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellz Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Pan Szook swoją osobą i usługami widocznie reprezentuje na tyle wysoki poziom, iż musi uciekać się do tak nietypowych form reklamy i pozyskiwania klientów. Dała matka rozum? To kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 a może ktoś wtajemniczony napisze o co chodzi? zaraz wątek zrobi się na 10 stron, przyjdzie jakiś mod, i klepaninę zamknie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cashmajster Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Chodzi o to, że Kill skomentował po swojemu audycję Szooka i Franckeya Case study jak pozyskać więcej leadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 ojeja .... Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apollan Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Dajcie chusteczkę będę płakał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Zabawne to moze to jest i prawda, ze kazdy ma prawo do satyry natomiast szook nie jest osoba publiczna i wykorzystywnie wizerunku moglo rzeczywiscie miec znamiona bezprawnego i to jest fakt. Nie bronie nikomu poczucia humoru, a napewno nie kill billowi, ale prawnie to ujmujac moze byc klopot za wykorzystanie wizerunku i za znieslawienie - chyba ze bill stwierdzi, ze jest dziennikarzem wtedy w zasadzie guzik moze mu szook zrobic szczurowi ochydnemu . Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.