Newsbot Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 The First: Przyszłość należy do Instagrama. Korzystamy z niego częściej niż z Facebooka Choć to właśnie Facebook jest najpopularniejszym medium społecznościowym na świecie, więcej czasu spędzamy na Instagramie. Właśnie takie wnioski można wysnuć z najnowszego badania serwisu eMarketer.co... Poleca: Polska Planeta SEO View the full article Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Cytat Przyszłość należy do Instagrama. Korzystamy z niego częściej niż z Facebooka Mów za siebie ! Ja i (n) ludzi wcale nie korzystamy z tego typu pierdół HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Ludzie od programowania/informatyki i seo faktycznie na instragramie mają ciężko. Ale to specyficzne branże. W innych przypadkach faktycznie widzę, że instagram ma się lepiej i często słyszę teksty typu "ostatnio siedzę więcej na insta niż na fb". Ogólnie na instagramie więcej przyjaznych ludzi MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 A właściwie co się robi na istagranie publikuje swoje fotki z iFona jak to robią niunie z istagrama ? https://www.instagram.com/p/ByATJl_owQq/?utm_source=ig_web_button_share_sheet HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 @Mion - trzeba umieć posegregować/oddzielić treści wartościowe od niewartościowych. Zarówno na insta, fb jak i na każdym social media znajdziesz takie i takie, zresztą tak jak w internecie jak i całym realu. Sam nie korzystam z żadnych, ani z fb ani z instagrama. Nie mam na to czasu. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.