Skocz do zawartości

Test optymalizacji moblilnej

genju2
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Wrzucam sobię strone

https://drobnicamorska.pl

Oprócz błędów z problemem wczytywania strony widzę , że w podglądzie graficznym " Wyrenderowana strona" nie ma całkiem, kolorów, grafiki itp czy coś jest nie tak jeśli chodzi o obsługę na mobile?

I co najważniejsze wpływa na pozycję google?

Nikt nic?

• Haha 1

10 minut temu, ar4 napisał:

Gdzie wrzucasz? 

Jakieś upośledzenie zaczyna panować u pytających, co zauważył już przy innej okazji Kayman

21 godzin temu, kayman napisał:

95% potrzebujących nie potrafi wyartykułować o co im chodzi a potem im nie działa,

:hmmm:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A co tam drobnicowiec będzie się rozdrabniał gdzie wrzucił :huh:

W każdym bądź razie obecnie strona "u mnie" nie działa i potwierdza to

https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/
Cytat

Lighthouse returned error: FAILED_DOCUMENT_REQUEST. Lighthouse nie udało się całkowicie wczytać żądanej strony. Upewnij się, że testujesz właściwy URL, a serwer poprawnie odpowiada na wszystkie żądania. (Szczegóły: net::ERR_TIMED_OUT)Odrzuć

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dzięki za odpowiedz.

Dalej to narzędzie wskazuje błąd?

Czasami jest problem z serwerem..  Ale strone jak odpale w telefoni to się wyświetla

Teraz jeszcze raz odpaliłem i dostałem wynik : Pierwsze wyrenderowanie treści 5,4 s.   

Pytanko jeszcze jedno. Na jednych z stron produktowych kopiuje do google 300 znaków tekstu produktu i dostaję wynik 5 stron gdzie ten fragment się nie pojawia na żadnych z tych stron ale nie wyświetla się w wynikach ta strona z której skopiowałem ten tekst i wkleiłem do wyszukiwarki. O czym to może świadczyć?

14 godzin temu, genju2 napisał:

Dalej to narzędzie wskazuje błąd?

Strona wczytana, ale

- Na komórki masz wynik 20 %  > Czas do pełnej interaktywności 21,1 s :lazy:

- Na stacjonarne masz wynik 42 % > Czas do pełnej interaktywności 5,4 s

Pierwsze co się rzuca w oczty to:

Skróć czasy reakcji serwera (TTFB)

14 godzin temu, genju2 napisał:

Pytanko jeszcze jedno. Na jednych z stron produktowych kopiuje do google 300 znaków tekstu produktu i dostaję wynik 5 stron gdzie ten fragment się nie pojawia na żadnych z tych stron ale nie wyświetla się w wynikach ta strona z której skopiowałem ten tekst i wkleiłem do wyszukiwarki. O czym to może świadczyć?

O tym, że strony, która zawierała skopiowany tekst nie ma i indeksie Google  :D

Wygeneruj mapę strony i zgłoś w Google Search Console.

A najlepiej zleć fachoFcowi optymalizację i pozycjonowanie tego serwisu.