Yakooby Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Cześć, otóż od jakiegoś czasu, a dokładnie od listopada, moje forum przestało być indeksowane. Google Search Console wypluło mi tag noindex w kodzie strony. Problem w tym, że przeszukałem dziesiątki z tym nie zindeksowanych stron i nie znalazłem nic. Forum stoi na phpbb, jest na bieżąco aktualizowanie, zarówno oprogramowanie jak i wtyczki. Strona to bif24.pl Raport Google przykłądowego linku: https://imgur.com/a/7H2O2QT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo_Cymes Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Próbowałeś ponownie zgłosić do indeksacji? Profesjonalny sklep SEO dla agencji, freelancerów i przedsiębiorców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Sprawdź czy nie jest jakaś blokada założona z poziomu serwera, jeżeli nie ma to jest bug google i zrób ponowną indeksacje dodatkowo przesyłając mapę witryny Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomyslowy Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Sprawdziłeś sobie plik robots.txt? (o ile w ogóle go masz) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Robiłeś jakieś zmiany w strukturze urli? To co masz zaindeksowane w dużej mierze wywala 404 - warto pomyśleć w tych przypadkach o przekierowaniu 301 na nowy adres. ⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsite Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 A motyw jest ok? PS. Zarejestrowałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.