szy Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 Znowu się mi cofneło #-o :? W Sylwestra każdemu może się zdarzyć. Komuś innemu się cofnęło na mój samochód. :/ Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webcenter Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 Wreszcie kolejny DC zgral dane o PR, juz jest ich 5. Wreszcie sie ruszylo na inne DC Nowy LINKOR - Darmowy i otwarty projekt skutecznej promocji serwisów internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 2 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 7 prosze pańśtwa usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 7 prosze pańśtwa nie kłam, przecież widzę, że 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webcenter Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 juz 8 Nowy LINKOR - Darmowy i otwarty projekt skutecznej promocji serwisów internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 2 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 ja już widzę 9.. :-) pozdr. usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regmen Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 a mi wszedzie wzroslo nawet o 3, a co ciekawe moj alias na prv skoczyl na 4/10. Sam jestem zdziwiony bo mialem do niego zaledwie 4 linki i to ze stron ktore wtedy mialy PR=0 Jest super Gry online - Programy - Katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 a mi sie utrzymal na PR4 - dobre i to Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 U mnie zmiany widoczne na 21 datacentrach ;-) Zostalo tylko 5. Pozdr. Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesisko Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 Ja tam nie wiem w takim razie dlaczego się tak podniecacie tym PR. To ze byly skoki duze czasem (0 do 4) to przeciez jak twierdzicie nie ma to znaczenia dla wynikow, ze google juz bardzo malo sugeruje sie pr zwlaszcza tym toolbarowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regmen Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 faktycznie z tego co zaaobserwowalem to sugeruje sie w malym stopniu. Ale zawsze to cos, gdy powymieniasz linkami ze stronami majacymi od PR=3. Gry online - Programy - Katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 Ja tam nie wiem w takim razie dlaczego się tak podniecacie tym PR. To ze byly skoki duze czasem (0 do 4) to przeciez jak twierdzicie nie ma to znaczenia dla wynikow, ze google juz bardzo malo sugeruje sie pr zwlaszcza tym toolbarowym Jak polacy zaczynaja grac w pilke to tez sie wszyscy podniecaja chociaz wiedza ze i tak daleko nie zajdziemy ale sam mecz to wielka chwila... Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 Ja tam nie wiem w takim razie dlaczego się tak podniecacie tym PR. To ze byly skoki duze czasem (0 do 4) to przeciez jak twierdzicie nie ma to znaczenia dla wynikow, ze google juz bardzo malo sugeruje sie pr zwlaszcza tym toolbarowym Czym większy PR tym większe szanse na wymiane linkami z dobrym serwisem. A pozatym googlebot częściej odwiedza strony z wysokim PR co pewnie owocuje dokładniejszą indexacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S4 Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 U mnie w koncu sie sie zmienilo z PR0 na PR5 z PR3 na PR4 i jeszcze kilka innych malych stronek tez zanotowalo wzrosty do PR3 budownictwo od A do Z- Portal Budowlany CNB.pl - Tanie noclegi w polsce, agroturystyka, pensjonaty, hotele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesisko Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 Czym większy PR tym większe szanse na wymiane linkami z dobrym serwisem. A pozatym googlebot częściej odwiedza strony z wysokim PR co pewnie owocuje dokładniejszą indexacją. humm..., zrobilem testa, o ktorym i tak sie kiedys dowiecie..., i co widze: podlinkowalem subdomene do serwisu, na chwile by tylko raz wpadl tam robot. wpadl i linka ucialem. Jaki efekt? od tamtego czasu, gdzies od miesiaca nie ma dnia by googlebot nie zajrzal tam min. te 300 razy. Co do PR to z 0 otrzymalem 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.