jimmi Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Takie fajne emaile od Piotra poprzychodziły, nawet niebezpiecznik o tym napisał. Fakt że sporo tych wiadomości poszło do spamu, ale parę się przedostało przez fitry. https://niebezpiecznik.pl/post/masz-przejebane-wiadomosc-ktora-dzis-otrzymalo-kilka-tysiecy-polakow/ Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivellios Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Jak dobrze wiedzieć, że nie jestem "k***ą" i że nie mam "prze***ane" Radio Paranormalium - audycje o tematyce paranormalnej, ezoterycznej, konspiracyjnej, UFO, żywy folklor, itd. A tutaj coś o moich projektach i ogólnie o mojej aktywności w sieci. Zapraszam też do odwiedzenia serwisu kryptozoologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freelcopy Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Zadziwia mnie "kreatywność" co niektórych. Potrzebujesz dobrych tekstów, które zaczarują, chwycą i nie puszczą? Dawaj do mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Też wyglądasz na "kreatywnego" MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 3 godziny temu, okazwłoka napisał: na "kreatywnego" inaczej, czyli archeologa Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freelcopy Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Widzę, że doszły mi nowe specjalizacje, o których nie miałem pojęcia . Dzięki, panowie! Potrzebujesz dobrych tekstów, które zaczarują, chwycą i nie puszczą? Dawaj do mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 pomijając stan zdrowia psychicznego, to koleś przyznając się do włamania na komórkę, komputer już byłby umoczony. Towar ostatnio coraz mocniejszy, albo wciągają go wiadrami... udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.