pgt Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Witam, po wielu dniach testów udostępniam Wam nowy rozbudowany SPIS KATALOGÓW www.KATALOGI.net.pl Jeszcze parę rzeczy zostało do zrobienia, np: - rozbudowany system szukania - ocenianie katalogów przez użytkowników - więcej opcji sortowania - poprawnie wyglądu strony (dopasowanie wyglądu do wszystkich wyszukiwarek) Czekam na Wasze sugestie....oraz dodanie Waszych katalogów do KATALOGI.net.pl https://www.katalogi.net.pl/add.php :: sale konferencyjne :: mDir.pl - Katalog Stron :: Web Directory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WI777 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Nie ma się czego czepiać, całkiem niezły spis. Jedna tylko sprawa to nieaktualne PR dla wielu katalogów, ale to pewnie sprawa jeszcze niedokończonego eksportu. Tutaj będą zaj...iste trzy linki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 *Resetuj token po poprawnym przyjeciu -Ciemny troche -Brak mozliwosci dodania innych skryptow Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszz Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Kolorystyka troche za ciemna, ten niebieski nie za fajny Funkcjonalnie dobry, bez problemu dodałem katalog. samochody używane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinB Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Kolejny przydatny spis katalogów. Plus za to, że każdy katalog stron ma swoją oddzielną podstronę, z bardziej szczegółowymi informacjami. Powodzenia w rozbudowie, moderowaniu i oby przybywało Ci jak najwięcej wartościowych katalogów w spisie. - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgt Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Dziękuje za sugestie, postaram się w miarę czasu dokonać paru poprawek. Dodałem jeszcze opcję zliczania wejść na Wasze katalogi z www.katalogi.net.pl, aby najbliższym czasie wykonać coś a'la toplista. :: sale konferencyjne :: mDir.pl - Katalog Stron :: Web Directory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziutus Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Dla mnie przydałby się zupenie nowy element: możliwość eksportu listy albo co byłoby zupełnie super: webAPI. Chodzi o to że robie sobie własne narzędzie wspomagające pozycjonowanie (jak zapewnie wiele osób stąd) i uprościłoby mi to życie. Jak chcesz mogę Ci w tym pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 straszna grafika, uzywam spisu mara... Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Ja mam uwage do dymków jakie sie pokazują pod flagami. Przy opisie strony wszystkie flagi mają: "Wersja językowa" W statystykach wszystkie flagi mają: "PL" Jak domyślnie posortowane są wpisy po wejściu na głowną stronę? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgt Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Ja mam uwage do dymków jakie sie pokazują pod flagami. Przy opisie strony wszystkie flagi mają: "Wersja językowa" W statystykach wszystkie flagi mają: "PL" Już poprawiłem, dzięki za informacje. Jak domyślnie posortowane są wpisy po wejściu na głowną stronę? Według kolejności dodania. ziutus: Jestem otwarty na pomoc, która może pomóc ulepszyć www.katalogi.net.pl. Na pewno się z Tobą skontaktuje. P.S. Poprawiłem trochę wyglądu - zmiana tła. :: sale konferencyjne :: mDir.pl - Katalog Stron :: Web Directory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 dostałem oczopląsu - za niebeisko ! co to milicja EDIT: mam nadzieje ze zgode na wykrozystywanie fragmentow z Alexy masz ? Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.