Skocz do zawartości

Dziary sa teraz modne

wskizz

Rekomendowane odpowiedzi

To chyba nieskończone działo bo jeżeli jest inaczej to pożal się Boże.

Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów!

9 godzin temu, Nikonem napisał:

Przydałoby się ostrzeżenie o możliwych konsekwencjach przed wchodzeniem na takie strony.

faktycznie to co zobaczysz juz nie odzobaczysz ;) . musisz z tym żyć, niestety.

Naprawa samochodów i stacja kontroli pojazdów. Stacja diagnostyczna w Pile

• 1 miesiąc temu...

Pierwsza to nie dokończona dziara Yakuzy tutaj brakuje jeszcze kolorów ;) po jej ukończeniu efekt jest niesamowity :D druga to określenie mądrości poprzez traktowanie małp w takiej prostocie (u azjatów i potomkach majów bardzo często spotykane ;) pewnie, że jakość w dzisiejszych czasach na pierwszy rzut oka to nic szczególnego ale warto mocniej zagłębić się w temat :)

Naszych rodaków nikt nie pobije ;)

0ab005f1b47e088b8f67c604d23bc874.jpg

940206

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Pomijając błędy ortograficzne tatuaże kojarzą mi się z bohomazami na budynkach - te brzydkie dalej straszą a te ładne można tylko oszpecić :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Cytat

z bohomazami na budynkach

Ale warto również pamiątać, że w latach 90 tych w Francji była znana organizacja pozarządowa - Les Eclaireurg de France  która miedzy innymi usuwała malowidla (graffiti) z budynków i wszytko by było dobrze jak by któregoś dnia nie pojechali do jaskiń na południu Francji gdzie usunęli 16 000 letnie malowidla na scianach biorąc ich za wspólczesne. W 92 roku dostałi "wyróżnienie" z archeologii w/d Ig Nobel Prize (Anty Nobel).

Malowidla utracono na zawsze zostały tylko foto. 

Dla mnie każdy ze swoim ciałem może robić co mu się podoba ;)

Były juz patole co przeglądały na oczy :D

No ale przecież TV teraz promuje takich no celebrytów

ru-0-r-650,0-n-Iv2432244SSch_popek_w_tan

Rok temu [ osoba domniemana o popełnienie przestępstwa lub wykroczenia ] poszukiwany listem gończym, teraz gwiazda TVN i Polsatu waląca z innymi uczestnikami kokainę na żywo ;)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

46 minut temu, Herkules napisał:

Dla mnie każdy ze swoim ciałem może robić co mu się podoba ;)

Mam wieloletni, wręcz pokoleniowy brak tolerancji w sobie.  Wciąż mam włączony tryb oceniający. Wstyd się publicznie do tego przyznawać, ale co zrobić - taka jest prawda. Trochę mnie "leczą" wypady za granicę, gdzie jest dużo więcej różnorodności niż u nas :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności