Skocz do zawartości

Serwisy oferujące boksy "Czytaj także..."

Combo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jeśli piszę w złym dziale to prosiłbym o przeniesienie tematu. Chciałbym zapytać czy są podobne serwisy do nextclick? Założyłem tam konto, dodałem box (długo się czeka na kontakt z nimi), lecz w końcu się udało i wyświetlał się przez 1 dzień - później się nie pokazywał, a próba kontaktu z nimi skończyła się tym że zablokowali otrzymywanie maili z mojego adresu (nie mam pojęcia dlaczego).

Dlatego szukam innej sieci która miałaby w swojej ofercie box typu "czytaj także", "polecane dla ciebie". Są może takie?

Pozdrawiam

10 minut temu, Combo napisał:

a próba kontaktu z nimi skończyła się tym że zablokowali otrzymywanie maili z mojego adresu (nie mam pojęcia dlaczego).

Jeśli tak na prawdę było to fajne podejście.du**ę nam truje to go zablokujmy.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

1 minutę temu, Finan napisał:

Jeśli tak na prawdę było to fajne podejście.du**ę nam truje to go zablokujmy.

No niestety miałem problem że na telefonie nie wyświetlały mi się obrazki w boxie (tylko szara ikonka), dostałem wiadomość że programista sprawdzi dlaczego i dostanę wiadomość, 2 dni nie było wiadomości napisałem sam i dostałem wiadomość od swojej poczty że mail jest zablokowany

więc to nie było nawet trucie du.. tylko 1 pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności