Skocz do zawartości

Linki z stopek for z nazwą strony

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie. Nie wiem jak to teraz jest brane pod uwagę. 

Czy posiadając linki z stopek stron bezpieczne jest dodawanie ich gołych, z jakimś naturalnym opisem (strona dogmat - to przykładowo podłogowe wariacje jolki dogmant.pl) czy  na przykład strona o nazwie dogmat.pl to anchor linków Serwis domgmat.pl

Mam nadzieję że w miarę zrozumiale napisałem o co mi chodzi. Czy używanie jako link nazwy strony jest bezpieczne czy można za do dostać filtra i nazwa strony będzie na przykład czy strona główna zafiltrowana. 

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Czytając ostatnio wiele blogów seo - tam pisze że dobrze na adres strony dawać. Ale znowu to tak często się zmienia że nie wiem czy taka wiedza jest aktualna i nie dostanie się filtra na nazwę własnej strony przez coś takiego. 

przykład: Dobre bo polskie - ogórkowo.tv

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

To nie zależy od pojedynczego linku tylko ogólnie linkow, które prowadzą do strony. Warto mieć różne ale pewnie nie wiesz jak to powinno wyglądać więc jeśli mowa o bezpieczeństwie to zdecydowanie najbezpieczniej jest mieć czysty adres domeny/strony czyli w tym przypadku:

ogórkowo.tv lub https://ogórkowo.tv lub https://ogorkowo.tv/

specjalista-googleads.pl - prowadzenie kampanii Google Ads (AdWords)

www.smart-seo.pl - skuteczna reklama w Google :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności