Skocz do zawartości

Indexer linków GIndex.me - automatyczny system indexowania linków w wyszukiwarce Google

mlody0072

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Potwierdzam że działa bardzo dobrze.Wczoraj wrzuciłem trochę linków z którymi konkurencja sobie nie radziła, dopiero 14% przetworzone, ale linki już się pojawiają w indeksie.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Ruszył program partnerski zarabiaj z GIndex.me i wymieniaj zgromadzone środki na pakiety. 

Regulamin programu partnerskiego pod adresem: https://gindex.me/regulamin_pp.pdf Regulamin także dostępny w zakładce Programu Partnerskiego w Panelu Klienta. 

Z poleceń możemy otrzymać 10% od opłaconego zamówienia. Reszta informacji w regulaminie. 

Przy okazji test niektórych paczek linków i poziom indeksacji. 

39c73b43844d0.jpg

bilbord_opublikuj_mini.png

Przetestowałem dokładnie na prośbę parę osób. Testowałem różne linki ale najbardziej mnie zaskoczył test3 -

linki do testu - profili z publicznej bazy która idzie z Xrumerem (All_Profiles_08_2017). Odsiano tylko profile bez linków. 

Xrumer bez modów świeżo zainstalowany " z pudelka".

Chyba bardziej "zajechaną" bazę ciężko znaleźć

Paczką wrzucona jednoczesnej do indeksera i do czekera indeksacji data pokazana strzałką.

yb46qoun.jpg

Nie nie wiem jak będzie dalej, czy taki trend zostanie, ale jest szans bo ceny nie są tanie i hurtowniki milionowe chyba nie będą wrzucać linki do systemu.

Jak na razie jestem mile zaskoczony. Jest na poziomie tego co sam indeksuje swoimi sposobami i podejrzewam, że więcej chyba już się nie da, bo baza nie byla sprawdzana na "no index" więc na pewno są również miejscówki w których nie da się zindeksować profil "z zasady".

Prawie 90% to bardzo dobry wynik. ID większości profili to liczby dziesiątki i setki tysięcy( nie we wszystkich miejscówkach to wyznacznik ilości profili, ale w niektórych tak).

'

Słuszna wskazówka mmr88 dzięki za informację, w nagrodę otrzymujesz pakiet 5000 linków do indexacji jednorazowo zgłoś się na PW po nagrodę. Czy jeszcze ktoś coś widzi co warto zmienić udoskonalić?

Cena jest już poprawiona na bardziej korzystną :)

bilbord_opublikuj_mini.png

Wybacz jeśli nie znalazłem i wskaż drogę :)

System chyba nie posiada bardzo ważnej opcji - przyrost indeksacji - (dripfeed) - ile max z paczki indeksować dziennie lub na ile dni rozłożyć indeksację wrzuconej paczki.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności