arve_lek Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Może zależy to od maszyny, ja jak tworzę szablony, to na domowym kompie, a to jest niezły kombajn Maszynę mam dobrą. Poza tym wersja v.4.5.0.2 ma takie same wymagania co inne wersje v4 Programiści z ZP też pewnie pracują na dobrych maszynach i jeżeli im coś zamula, to coś musi być na rzeczy. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anomus Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 jest to automat. Możesz w hamonogramie planować uruchamianie odpowiednio przygotowanych zadań a do capcha podłączyć można serwisy takie jak antigate lub DBC. Dzięki za odp, ale musze na początku stworzyć templatki ? Nie ma już jakiś w programie ? Najlepsze w sieci tania strona www . Pozycjonowanie Katowice . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muka Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Dzieńdobry zennomaniacy Wyczytałem że 4 również korzysta z silnika firefoxa, gdzie zmienićopcje aby przez nią ZP pracował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1349 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) ][/u]z silnika firefoxa, gdzie zmienićopcje aby przez nią ZP pracował? Piszesz kolego nie po polskiemu 3 korzysta z internet explorer, 4 i 5 z firefoxa w standardzie, więc nic nie musisz zmieniać. Jeżeli chodzi Ci o to, za jaką przeglądarkę podaje się zenek to ustawienia masz w "profile" zakładka "browser". @anomus Imacros przy zenku wygląda jak niepełnosprawna zabawka dla przedszkolaków. Nie ma w programie żadnych templatek dostarczanych przez producenta. Musisz zrobić je sam albo kupić. Edytowane 26 Czerwca 2013 przez x1349 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muka Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Witajcie Czy w zenno są funkcje które pozwolą mi odczytywać kody z voice skrzynki albo czytać kody z smsów (w to drugie już wątpie) Czy obecnie w zenno da się tworzyć konta na Facebooku ? Ci to sie lepiej niż google zabezpieczyli Oraz tak po za tematem czy jest jakiś sposób(próbowałem wchodzić z różnych krajów) aby zawsze podczas weryfikacji dostępna była opcja weryfikacji głosowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anomus Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Cześć Czy przy zakupie wersji lite nie dostane opcji obsługi skrzynki pocztowej, tzn każdą rejestrację będę musiał potwierdzić ręcznie ? Pozdrawiam Najlepsze w sieci tania strona www . Pozycjonowanie Katowice . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crmad Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Działa normalnie, poszczególne wersje różnią się ilością wątków. Pozycjonowanie stron Częstochowa - https://rankit.pl/uslugi/pozycjonowanie-czestochowa/ Freelancer SEO KordianMinkina.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anomus Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Crmad, czyli na wersji lite program może dodawać tylko 1 wpis w danym czasie ? Jest to dla was wystarczające? Gdzie można kupic jakiś kilka gotowców na początek ? Dzięki Najlepsze w sieci tania strona www . Pozycjonowanie Katowice . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crmad Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Tak, jest to wersja jednowątkowa. Czy jest to wystarczające? To zależy co kogo zadowala, ja lubię jak jest szybko i dobrze. Gotowce są wbudowane. Edytowane 30 Czerwca 2013 przez Crmad Pozycjonowanie stron Częstochowa - https://rankit.pl/uslugi/pozycjonowanie-czestochowa/ Freelancer SEO KordianMinkina.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anomus Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Witam, Mam wersje demo, czy są dostępne jakies szablony testowe tak by założyło mi konto potwierdziło maila i dodało link ? Pozdrawiam Najlepsze w sieci tania strona www . Pozycjonowanie Katowice . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 C:\Program Files (x86)\ZennoLab\ZennoPoster MP Standard\Progs\Samples Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elias Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Miałem crash systemu w czasie dzialania Zenka, musiałem resetować i po uruchomieniu nie mam w nim "Labels". Wie ktoś jak je odzywskać? Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Zennek bardzo wolny więc jak już kupować to nie ma co patrzeć na tą wersje lite lepiej od razu kupić Standard lub tą najlepszą niż potem płakać i żałować.. Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elias Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Miałem crash systemu w czasie dzialania Zenka, musiałem resetować i po uruchomieniu nie mam w nim "Labels". Wie ktoś jak je odzywskać? Dla potomnych odpowiedź z supportu: "Check in C:\Users\Username\AppData\Roaming\ZennoLab\ZennoPoster\5\ZennoPoster Find the latest by date like Task1.dat and save it as Tasks.dat" U mnie zadziałało. Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Jak by ktoś był zainteresowany, szablon do phpFusion guestbooks, świeżynka: https://protemplates.org/zennoposter-templates/8-phpfusion-guestbook-zp-template.html Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi