MaxPan Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) Niby dobra wola autorów ZP, że dają promocję ale co z tego,] dla osób który będą używać zenka zawodowo, promocje nie są jakimś decydującym czynnikiem przekonującym do zakupuj oprogramowania, z prostej przyczyny niema alternatywy. Wiec jeśli potrzebujesz to kupujesz, ale jeśli nie, to czekasz na kolejną promocje. Widziałeś promocje na xR?. I co myślisz że to szkodzi softowi? nie raczej pomaga. Wiec ciesz się że w ogolę takie promuje są, bo wcale oni nie napędzają sprzedaż, tak i tak kupisz bo to co robi zennoposter inne softy mogą tylko naśladować ale i tak nieudolnie. Edytowane 25 Listopada 2012 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
served Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Potrzebowałem, kupiłem (już jakiś czas temu) i jestem zadowolony. Przed kupnem pytałem support o jakieś promocje - odpowiedzieli, że nie planują takich w najbliższej przyszłości. Dwa dni później (po kupnie) pojawiła się promocja, też weekendowa. Nie każdy ma kupę szmalu, żeby nie zwracać uwagi na promocje. Jedna, druga, trzecia,... promocja i uzbiera się niezła sumka, którą można przeznaczyć na coś innego. Każda promocja napędza sprzedaż, a przynajmniej ma to na celu. Gdyby tak nie było, nikt by ich nie robił. Co do dobrej alternatywy to jest jeszcze UBot. Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) Każda promocja napędza sprzedaż, nie każda, w przypadku produktu co ma dominujący udział w segmencie rynku sprzedaż ogólna ( powiedz my w ciągu roku) nie jest uzależniona w istotnym stopniu od takich promocji czy bylo ich w roku 3 czy 5 czy żadnej, soft i tak zostanie kupiony, napisałem wyżej Zennoposter obecnie niema sensownej konkrecji. Softy graficzne dla ludzi co zarabiają na nich, takie Photoshop, Corel, każda agencja reklamowa, interaktywna, pojedynczy freelancer to już kupiła lub kupi, niezależnie jakie promocje są, lub czy ich niema. Pod uwagę nie biorę ludzi na tyle bogatych że stać ich na używanie spiraconych kopij.Gdyby tak nie było, nikt by ich nie robił. ........ jak napiszesz jakiś soft co będzie na tyle dobry że nie będzie mieć konkurencji to wtedy zrozumiesz może...Jeśli chcesz porównywać Ubota do zenka i jeszcze mówisz że to cytat: dobra alternatywa, to chyba nie mamy o czym gadać... EOT koniec dyskusji. Edytowane 25 Listopada 2012 przez MaxPan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termipl Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) Czy soft jest warty swojej ceny? Zdecydowanie tak Czy są inne konkurencyjne programy? Nie Ale soft konkuruje trochę sam ze sobą. Ja mam wersje lite i ona mi wystarcza, wersje wyższą bym kupował głównie dla wygody, bo moc przerobowa mi wystarcza jedyne nie dogodności to dłuższy czas czekania i komp chodzący po nocy Edytowane 26 Listopada 2012 przez termipl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebau Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 jak ktoś nie załapał się na czarny piątek, to i tak dali promocje do świąt - tak jak w tamtym roku i ceny też dobre. ZennoPoster Pro $297 instead of $397 ZennoPoster Standard $157 instead of $197 ZennoPoster Lite $67 instead of $87 ZennoProxyChecker $47 instead of $97 Upgrades (if period of free updates is over, upgrade will give you last version of the program + additional 3 months of future updates): Lite->Pro $247 instead of $327 Lite->Standard $97 instead of $127 Standard ->Pro $187 instead of $257 Additional copy of Pro (if you already have one) $197 instead of $297 Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termipl Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zastanawiam się nad upem do lepszej wersji i mam pytanie do was czy ma ktoś z wersją PRO VPS-a 2 GB ramu i 2 GHz? Jeśli tak to ile tredów wyciągacie na czymś takim? I czy testował ktoś zennopostera na jakiś extremalnych kompach? W stylu 8x4GHz 32 GB ramu? Będę wdzięczny jak napiszecie ile wyciągaliście na jakich konfiguracjach. I czy ma według was znaczenie karta graficzna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebDreams Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Na 4x4Ghz 4GB ramu wyciągałem około 15 instancji ... SERWERY VPS I DEDYKOWANE p- idealne dla SCRAPEBOX, xRumer i innych softów SEO - kod promocyjny - 20% - PL20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termipl Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 thx za odpowiedź a ile zajmuje ci np przelecenie all stepów WPMU? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebDreams Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Jak zostawiam na noc projekty to ustawiam 2h na step 1 i 2h na step 2 i 1h na step 3 i bez problemu się wyrabia. Nie wiem dokładnie ile czasu zajmuje ... SERWERY VPS I DEDYKOWANE p- idealne dla SCRAPEBOX, xRumer i innych softów SEO - kod promocyjny - 20% - PL20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mindryl Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Mieliście w zennoposterze możę taki komunikat - mam najnowszą wersję i nie wiem jak to rozwiązać - gdzieś czytałem że trzeba zainstalować net framework 3.5, ale u mnie na wim7 64bit to nie pomogło: https://www.iv.pl/images/47129359622086111844.jpg Pojawia mi się to co 5 sekund gdy zennoposter jest otwarty. Decaptcher | Proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfab Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zwykle rosyjskie softy są dobre, jak nie najlepsze. Jeśli coś sie pojawia nowego na rynku, warto to przetestowac ;] O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokulski Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Mam wersje 3.6.0.701 kupioną dawno temu. Od czasu do czasu coś tam sobie ZP robiłem amatorsko. Teraz chce go uzywać bardziej intensywanie. Czy powinienem uaktualnić wersję? O ile zrozumiałem to będzie mnie to kosztowało $30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) tak, jeśli posiadasz najtańszą wersje to update 30 USD na pol-roku Edytowane 31 Stycznia 2013 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Mam pewien problem z zenkiem, lecz nie dzieje się to zawsze, działam na zdalnym Wind. Serwer 2008 Gdy uruchamiam w projectmaker tryb debug, okienko do śledzenia często " nie jest na wierzchu" i po przejściu do następnego kroku znowu się chowa pod projectmaker Zna ktoś pomysł na rozwiązanie tego ?(mam najnowszą wersję) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janpos Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jak wygląda sprawa z odliczeniem Vat przy zakupie Zennoposter? Dostanę jakąś fakturę, dzięki której odliczę sobie Vat i koszty zakupu? Dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi