MaxPan Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 https://zennolab.com/en/products/capmonster/buy-now/ Coming soon… Natomiast wersja w cyrylice już jakiś czas w otwartej sprzedaży. Na YT są filmiki z pracy capmonster2 krok po kroku jak uczyć nowych captcha i jak korzystać z już gotowych modułów. Jest temat na forum twórców chyba na 30 stron, bo soft w wersji beta był darmowy i powstawał w oparciu o sugestii użytkowników wersji beta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 To kiedy ten update będzie? Wersja standard Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Z tego co napisali na forum to ma być w poniedziałek, wyszło duże update z dużymi zmianami, ja testowałem bętę i dałem im wczoraj ok 10 drobnych poprawek, braków tłumaczenia. Dość mocno rozbudowali logi teraz można bardziej precyzyjnie dowiedzieć się czemu wpis nie został udany, zbiór tekstowych captcha teraz będzie inny, całkowicie automatyczny. Jutro ma być wersja z poprawkami tego co zgłosiłem, i na poniedziałek po południu ma być update wersji standard i premium. O dostępności update soft sam poinformuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav88 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 brzmi ciekawie, jakie nowe skrypty będzie obsługiwał soft? Parki w Warszawie oraz współrzędne geograficzne Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merf Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 lepiej żebyś dowiedział się z zamkniętego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magpieldz Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Jest jakąś znizka lub kod rabatowy dla użytkowników PiO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Nie ma zniżek i rabatów bo cena cały czas jest promocyjna, cena na pewno zwiekszy się po zaprezentowaniu wersji angielskiej na nowym interface. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo32 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Max poniedziałek już mamy. Coś wiesz więcej na temat aktualizacji. gogle proxy beton Lębork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 przecież to miało być już od chyba 2 czy 3 tygodni Nie ma co zupełnie zwracać uwagi na te terminy. Będzie kiedy będzie i już 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Przemo jesteś inteligentny człowiek, wiesz, że to nie wydaje update, i dobrze wiesz, że w sofcie pojawi się okienko "dostępna nowa wersja". Update zaciągnęło się z prostej przyczyny te zmiany jakie miale być zrobione nie dało się zrobić na starym interface, dla tego w maksymalnie krótkim terminie przepisali interface, wszystkie uzytkoniki dostana przedłużenie abonamentu jako rekompensatę. Proszę pisać na ICQ, PW na oficjalnym forum do admina, a nie do mnie. Ja dostałem info, że dzisiaj kodery maja skompilować finalna wersje. Jak ktoś kiedy kol wiek współpracował z więcej jak jednym koderem, wie, że oni mają swój, znany tylko im kalendarz i zegarek. Natomiast na forum dostępne wszystkie poprzednie wersje softu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Jak ktoś kiedy kol wiek współpracował z więcej jak jednym koderem, wie, że oni mają swój, znany tylko im kalendarz i zegarek. :) Edytowane 30 Marca 2015 przez Mariusz Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Od prawie miesiąca czekam na 3.5 i nie używam softu, bo skuteczność spadła do bardzo niskiego poziomu.... coś z pocztą zaczęło szwankowac... mimo, że wcześniej było lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumbo Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 To ściągnij wersję wcześniejszą i korzystaj. Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ja działam na wersji 3.4 i czytam ,że sadła skuteczność, ja mam cały czas mniej więcej ten sam poziom, około 70% skuteczności, mi to wystarcza i cały czas mniej więcej jest tak samo. Jedyne czego używam dodatkowo do programu to proxy i wykupione skrzynki gmailowe. 1 Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Problem był w v 3,4 z POP natomiast po imaap działa bez problemu, i skuteczność taka sama jak w v 3.1, 3,2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi