biutifulilola Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Potrzebuję pomocy w zebraniu odpowiedzi nt wyglądu i działaniu strony w ankiecie https:// goo.gl/ykPFu5. Pierwsza część dotyczy jednak kierunku studiów, ale te odpowiedzi mnie nie interesują, ale promotor nalegał. Część druga dotyczy już witryny kierunku studiów i to właśnie przyda mi się pomoc osób które wiedzą co nieco o tym jak powiiny wyglądać i funkcjonować popranie witryny. Dzięki za każdą odpowiedź. PS. W pierwszym pytaniu należy zaznaczyć, że jest lub było się studentem LM, bo druga odpowiedź zakończy ankietę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 No przecież jeżeli ktoś nie jest studentem tej LM to jak ma ocenić jakość ich strony internetowej? Po kiego grzyba ja, szary obywatel mam z niej korzystać? Z tą ankietą do studentów uderzaj, a nie w cały świat. Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biutifulilola Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 13 godzin temu, MKucinski napisał: No przecież jeżeli ktoś nie jest studentem tej LM to jak ma ocenić jakość ich strony internetowej? Po kiego grzyba ja, szary obywatel mam z niej korzystać? Z tą ankietą do studentów uderzaj, a nie w cały świat. Bo wiesz więcej o funkcjonowaniu poprawnym witryn niż student samego kierunku. A w samej ankiecie jest link do strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.