warol Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Ja wiem jedno jak w Pani Domu piszą że coś jest opłacalne tzn że należy zacząć to sprzedawać Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Nie wiem jak Pani w domu ale oficjalny kurs bitkoina przekroczył 4000 USD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Kupilem jak płakali że to jego koniec (po akcji w Chinach) teraz nie opłaca się dalej sprzedać Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Ciężko wyrokować, ale wątpię że wzrost o 500 % jak w tym roku już kiedy kol-wiek powtórzę się, tym bardziej że powstała inna wersji bitcoina, widać, że dziecko zaczyna zjadać własnych rodziców. Nu i jak każdy wie ta "waluta" nie jest niczym podparta, to jest jej największy problem. Jak masz dużo sprzedawaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Bitcoin jest fajny póki rośnie, jak dla mnie jest to hazard, a w życiu staram się go unikać jak tylko to możliwe teraz można żałować, że się nie kupiło wcześniej, ale równie dobrze za kilka miesięcy może być płacz, że spadło o XX% i zostało się z niczym Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpx Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 To bańka spekulacyjna. W końcu pęknie jak każda. Trzymajcie wówczas w ręku cole i popcorn.. Szkoda tylko ludzi, którzy chcą kupić kartę graficzną i muszą zapłacić więcej. Moja karta choć kupiłem ją 2 lata temu kosztuje o 300zł więcej niż wówczas. Można zawsze zaczekać na wysyp kart "lekko używanych" jak już bańka pęknie. Aparat Exogen - wypożyczenie | Sprzedaż: Sadzonki winogron z Winnicy w Dolinie Prądnika w otulinie Ojcowskiego Parku Narodowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taxx Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 "lekko używanych" dobre;) Btcoin będzie szedł do góry, pewnie będą korekty, ale kto ma rozum i potrafi wykorzystać spadki zarobi. Bańka na krypto nie pęknie, bo wjechał już na stałe blockchain, który ma praktyczne zastosowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Piszący "na pewno" o rzeczach cięzko przewidywalnych zazwyczaj traci to tak z doświadczenia. Krypto-walutami można grać na krótkich odcinkach nie dużymi kwotami ale na globalne inwestycje nie nadają się z zasady. Oczywiście wzrost o 450% w 2017 roku kusi wielu dla tego i rośnie na razie. Ale obiektywnych przyczyn wzrostu nie ma i być nie może,natomiast przyczyn czemu bańka miała by pęknąć jest mnóstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taxx Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Nigdzie nie pisałem na pewno;) Ale blockchain(nie mylić z btc) to przyszłość, tutaj masz trochę możliwych zastosowań https://www2.deloitte.com/uk/en/pages/innovation/articles/blockchain.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelos Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Im bardziej stromy wykres tym szybciej będzie spadać po pęknięciu bańki spekulacyjnej. Tutaj mamy pompowanie pustego balona przez spekulantów tak jak na akcjach w 2007 roku. Czasami skrobię coś na blogu o tematyce finansów osobistych, bankowości i wydarzeń ekonomicznych https://bankuje.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Divers93 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 14 godzin temu, pawelos napisał: Im bardziej stromy wykres tym szybciej będzie spadać po pęknięciu bańki spekulacyjnej. Tutaj mamy pompowanie pustego balona przez spekulantów tak jak na akcjach w 2007 roku. Ja już raz się przejechałem na takich słowach jak bitcoin był po jakieś ~200zł. Zresztą ktoś wyżej już wspomniał że to fajne do inwestowania nie zbyt dużych sum na krótkie okresy (choć ja uzył bym raczej słowa granie a nie inwestycja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Ciężko to nazwać przejechaniem na czymś, nie zagrałeś nie wygrałeś Jakiś czas temu śledziłem dużą giełdę kryptowalut, byłem ciekawy czy można na tym zarobić, jak wygląda ryzyko itp. Po kilku tygodniach zerkania na to, uznałem, że lepiej iść do kasyna, postawić na czarne lub czerwone. Totalna ruletka i losowość. Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taxx Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 XRP w 3 dni +100% ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Nie wiem czy śledzicie waluty itp. ale: https://tvn24bis.pl/pieniadze,79/kurs-bitcoina-zanurkowal-poziomy-niewidziane-od-dwoch-miesiecy,773153.html Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Cytowanie tvn24 to nie jest najlepszy pomysł, bo jak złotówka w czasie sesji osłabi się np. o mniej niż 1% to pojawia się clickbait w stylu "Złoty osłabia się po decyzji Brukseli", jak złotówka się umacnia to nie ma żadnej informacji. Wystarczy porównać hasło: site:tvn24.pl osłabienie złotówki (216 wyników) site:tvn24.pl umocnienie złotówki (66 wyników) apropo btc, w piątek było +10% w stosunku do dolara Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.