Agora Performance - stabilna sieć afiliacyjna
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Deliryc
Szukam jakieś dobrej sieci afiliacyjnej, która obsługuję programy związane z inwestycjami (m.in. kryptowaluty) oraz konkursy typu "Wygraj telefon / tablet / laptopa" etc. - ruch głównie z PL.
Trafiłem na coś takiego:
https://lead.network Pytanie, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą siecią? Da się na niej zarobić i czy wypłacają $$$ w miarę terminowo?
Testowo wrzuciłem kilka linków, nazbierałem kilkadziesiąt przejść, ale zarobku na razie brak, tak więc pytanie jak to wygląda u Was?
-
By jane_aivix
Witam wszystkich!
Aivix jest bezpośrednim reklamodawcą produktów Zdrowia i Urody (COD) oraz ofert Finansowych (Forex/Crypto). Także mamy sporo innych kategorii ofert do wyboru: randki, sweep-y, mobile...Wszystko z najlepszym CR!
Co oferujemy:
1. Własne produkty z indywidualnymi warunkami
2. Unikalny produkt dla niszy Zdrowia i Urody - krem antycellulitowy Nivele;
3. Ciągła ekspansja nowych GEO oraz produktów. Świeże nazwy i unikalne produkty dla lepszego CR!
4. Przetestowane tunele sprzedażowe, więc nie musisz tracić czasu i pieniędzy na testowanie.
5. Własne Call Centre z profesjonalnym zespołem sprzedażowym , zamiast zwykłych "autoresponderów";
6. Indywidualne warunki dla afiliantów;
7. Dla sprawdzonych partnerów - indywidualne warunki płatności i unikalne oferty.
Zarejestruj się tutaj , z przyjemnością rozpoczniemy z Tobą współpracę!
Jeśli nadal masz jakieś dalsze pytania to napisz, porozmawiajmy: support@aivix.com
-
By Adservice AS
Cześć,
Chcę Was zachęcić do współpracy z siecią Adservice https://www.adservice.com/. Nie wiem czy już o nas słyszeliście?
Jesteśmy nordycką siecią afiliacyjną. Od 10 lat działamy na rynkach skandynawskich i specjalizujemy się w kampaniach o charakterze finansowym.
W Polsce jesteśmy od niedawna, zależy nam na nawiązaniu długoterminowych relacji z partnerami biznesowymi.
Pracujemy w oparciu o model win-win-win. Jesteśmy słownym partnerem.
Oferujemy transparentne i zawsze terminowe wypłaty.
Chętnie pomożemy w ekspansji i rozwoju na innych rynkach.
Oferujemy narzędzia tj:
facebook tracking connect Adwords iFrame generator Widget generator i wiele innych
Jesteśmy zawsze gotowi do dialogu i otwarci na feedback.
Zachęcam do rejestracji i sprawdzenia co oferujemy: https://www.adservice.com/
Możecie się ze mną kontaktować mailowo: jat@adservice.com oraz przez Skype: jat@adservice.com
Pozdrawiam i liczę na kontakt
Joanna
-
By Boltron
Cześć wszystkim!
Pytanie jak w temacie, jaka jest najlepsza, największa? Na którą się zdecydować?
Przede wszystkim mi chodzi o prestiż, albo wielkość danej firmy, jak długo działają, bo do maluczkich nie chcę wchodzić.
Wybór z tego co widzę jest olbrzymi. Co sadźcie o S4AD?
-
By CityAds_forum
Witamy wszystkich forumowiczów!
Chcielibyśmy Was zaprosić do współpracy z Cityads Media.
Cityads Media to sieć afiliacyjna obecna na polskim rynku od 2016 roku.
Jesteśmy częścią międzynarodowej sieci o ugruntowanej pozycji na światowym rynku.
Prowadzimy około 150 kampanii finansowych, a także wiele innych z różnych kategorii - ecommerce, telco, gaming, travel i innych.
Oferujemy:
- atrakcyjne stawki, które dodatkowo możemy negocjować;
- szybkie wypłaty środków poprzez standardowy przelew lub płatności online;
- stabilny, autorski system trackingowy ze szczegółowymi statystykami transakcji;
- kampanie livetracking;
- bogata oferta kampanii krajowych i międzynarodowych;
- stałe wsparcie polskiego zespołu.
Naszym priorytetem jest to, aby nasi partnerzy zarabiali jak najwięcej.
Ostatecznie – nasze wynagrodzenie jest całkowicie uzależnione od Waszego sukcesu.
Zapraszamy do kontaktu:
j.dolowy(@)cityads.com
a.godlewski(@)cityads.com
-
Recommended Posts