MiodzioNET Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 https://miodzio.net Brak mi pomysłu. Każdy kto wypowiada się na temat tego serwisu mówi mi, że mam zmienić grafę. Ja pracuje do 17:00 i nie przed kompem, co powoduje że jestem zbyt zmęczony na kreatywne myślenie. Cały swój wolny czas poświeciłbym na modyfikację. W końcu robię to dla całej społeczności internałtów . Chciałbym żebyście napisali mi co wam się nie podoba i co chętnie wiedzielibyście w grafice tej strony. Jak chcielibyście żeby wyglądał ten serwis, a może co mam zmienić w danych elementach serwisu. Z góry dziękuję za wasze opinie. Konkurs stron www - MiodzioNET :::.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 ło jezu maria. wszystko sie nie podoba. to nie jest serwis do poprawki tylko do zupełnie nowej odsłony. zatrudnij sobie porządnego grafika/kup konkretny layout. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiodzioNET Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Dzenks za szczerość, ale konkrety - jak ma wyglądać Konkurs stron www - MiodzioNET :::.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwic Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 1. Strona na tabelkach 2. Przepchana kolorami 3. Te banki w topie.. Co maja przedstawiac na stronie konkursowej? Narazie tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Dzenks za szczerość, ale konkrety - jak ma wyglądać ładnie, czysto, przejrzyscie?!? chyba widziales jakies ladne strony www https://digart.pl - dzial projekty www Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Ale kolorowo... za kolorowo, za ciemno, za duży bałagan. Brak jakielkolwiek ładnej grafiki. Strasznie wszystko pomieszane. Ogólne uwagi znajdziesz: Zasady budowy funkcjonalnych serwisów www. Podstawy. o grafice też tam pisałem. Pozdrawiam Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Dzenks za szczerość, ale konkrety - jak ma wyglądać 1500 zł i pokażę ci jak ma wyglądać .. zastanó się czego rządasz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Dzedzej Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Źle dobrane kolory. Zdecyduj się na jakiś bardziej dobrany zestaw kolorów - czarny-żółty to okropne... Jeżeli chcesz to zrobić sam to: znajdz chociaż dzień, posurfuj po necie, popatrz na szablony, popatrz na oferty grafików (layouty) zastanów się dlaczego Twój wypada strasznie i zacznij kombinować... Portal komputerowy książki komputerowe - webmastering, biznes Forum IT - informatyka, komputery, technologie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 miodowy kolor z gory na dol z przejsciem w biel... wszytko w ladnych pastelach albo cos podobnego :-) i jakies konkretniejsze rozmieszczenie menu i innych rzeczy i bedzie pieknie... DUZO PRACY TRZEBA W TO WLORZYC i jak nie masz umiejsctnosci to mzoe byc trudno Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truvati Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 masakra brak sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Eeee nie jest tak źle. ;> Mi sie najbardziej to logo Modzio net podoba, a reszta mniej, tych kolorów za duzo chyba. Moim zdaniem to powinien być taki lajci (light) Delikatna grafika bardzeij a nie takie ostre, i tyle kolorów i tak po oczach wali... akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisieleq Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Masz tyle kursów na stronie i nie wiesz wystarczy pobawić się trochę css Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEGE Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Na stronie nie widac blokow ktore sa wazne, a ktore sa mniej wazne - ogolnie to choinka, a to bardzo szybko meczy wzrok. Poczytaj jakiej artykuly o doborach kolorow na stronie, sa tez darmowe narzedzia do tego. Poza tym BŁEDY Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuel Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 O kurde, naprawdę... stonuj kolory. Większość elementów na Twojej stronie -- krzyczy. Zastanów się nad tym, co byś chciał wyróżnić Chyba najlepiej rzeczywiście będziesz jeżeli zrobisz cały serwis od nowa. pzdr. omnia mea mecum porto In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.