duchu0 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Na pewno są sobie sami winni Źle to ubrałem w słowa Na TT krąży coś takiego https://twitter.com/arter97/status/786002483424272384 Ciekawe jest pudełko w którym trzeba zwracać N7. Zastanawia mnie czy na pewno kartonowe pudełko jest dobrym zabezpieczeniem https://t.co/lzKbiFoD7W Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT Apple = mac-world.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Na TT krąży coś takiego Czytałem specyfikacje baterii robionych dla Samsunga. Faktycznie cele są źle lub słabo izolowane. Prawdopodobnie to jest przyczyna palenia się baterii. Tak jak pisałem wcześniej, miniaturyzacja a co za tym idzie cięcie kosztów = pożar w kieszeni. Na pocieszenie dodam, że w Tesli (auto elektryczne, drogie) tęż mieli problemy z akumulatorami. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 pudełko jest dobrym zabezpieczeniem nie jest ale można włożyć w takie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Rzecz w tym, że to właśnie samsung takie dostarcza, więc jakby prosili się o kolejne kłopoty Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT Apple = mac-world.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RTS Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Ja spuchnięte baterie od razu wywalam Jak sprawdzasz czy w P8 spuchła bateria? tam też wsadzili Lipo. Parę razy go otworzyłem, ale łatwo nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Ja pisałem ogólnie o lipo, w telefonie tego nie zaważysz. Teoretycznie można zauważyć lądując calkowicie rozładowaną baterie ładowarką która pokazuje sumaryczną ilosć prądu którą pompuje w baterie. Wtedy tą liczbę porównać z deklarowaną przez producenta. Jeśli telefon ma obudowę zrobiona z jednolitej bryły aluminium ( frezowana a nie składana, skręcana z osobnych części) to uważam, że jest to spora ochrona przy sytuacji niesadowej z baterią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 za Iphone 7 będzie miał wzięcie Jest coraz więcej doniesień, że ten też wybucha. Tutaj wróżą zwiększenie sprzedaży po porażce samsunga o 8 mln sztuk, ładnie, https://myapple.pl/posts/12350-porazka-samsunga-moze-zwiekszyc-sprzedaz-iphone-a-o-8-milionow-sztuk nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Jest coraz więcej doniesień, że ten też wybucha. jakieś źródła ? Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT Apple = mac-world.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 jakieś źródła poszukaj sobie w wyszukiwarce Google. Jest tam sporo materiału na ten temat. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1349 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 170 miliardów USD Taka strata może rozłożyć Samsunga. To ich przychód za 3 lata. Nie wspominając o utracie wizerunku producenta smartfonów, który jest najbardziej premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.