Grey Ronin Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 I-N-T-E-R-I-A odkurzyła domenę s't'r'e'f'a.pl do 9 października jest promocja na najniższy pakiet hostingu. Ciekawe jaka będzie cena z drugi rok. 𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misjaNET Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Jak przejdziesz do zakupu to masz przekreślone 250 zł netto na 12 zł netto więc można domniemywać że taka będzie cena za kolejny rok Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Ronin Opublikowano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Dogrzebałem się do tej informacji - cena że tak powiem w strefie luksusu jak na te parametry. 𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Fajnie tylko, że wczoraj dokonałem zakupu hostingu i pomimo tego:@Wpłacone przez Ciebie środki zostały przekazane do sklepu. Słuch o usłudze zaginął po akcji ! Ani potwierdzenia, ani aktywacji hostingu czysty /dev/null HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c-v.us Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 natańszy hosting jaki znam to Megahost, bodaj 79 zł. Przejrzysty cennik bez cudów na kiju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infobank Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 są tańsze, np. g-b-z-l 10 netto za rok .... dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featmilka Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Ale nie ma z nielimitowanym transferem Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 A u mnie bez zmian /dev/null Drogi kliencie!Ten list został wysłany automatycznie.Dziękujemy za kontakt ze Strefa.pl. Twoje zgłoszenie otrzymało numer [MXUM-28292-xxxx].Prosimy o cierpliwość, odpowiedź zostanie wysłana na Państwa adres kontaktowy.Zachęcamy również do korzystania z naszego centrum pomocy dostępnego pod adrese Prosimy o cierpliwość, .... hmmm co prawda nie czytałem w ich ofercie po jakim czasie usługa rusza, ale tak długooooo jeszcze w żadnym z kupowanych hostingów a trochę ich było nie czekałem . HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Zmiana statusu Uprzejmie informuję, że płatność została już zaksięgowana i serwer jest dostępny.W razie pojawienia się pytań lub wątpliwości pozostajemy do dyspozycji. tylko nadal nie dostałem danych do tego serwera hehe lata 90 jak nic HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Na tą chwilę jej taki status : Wszystkie dane znajdują się w panelu klienta, do którego login i hasło ustalał Pan podczas rejestracji. To są jakieś KPINY ! Standardowo po rejestracji każda z firm z których korzystałem, a były ich dziesiątaki przesyła dane do konta:- adres panelu- logindane FTPitd... A w tym wypadku NIC nawet nie podali adres do tego ich panelu klienta w jakiemś e-milu. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misjaNET Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Udało Ci się dostać na serwer ? Chciałem kupić ale nie wiem czy gra warta świeczki. Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Sam hosting jest aktywny tylko trzeba sobie przypomnieć jaki login się rejestrowało + hasło tak jak by takie dane nie mogli wysłać po aktywacji hostingu. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misjaNET Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ja mam konto, zapisałem sobie wszystkie dane, ale powiem krótko ich panel to dramat ! Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Nie ma jak to klasyczny dobry DirectAdmin, wszystko czytelnie i intuicyjnie. Dziś od rana przepychałem się dla odmiany z Home, bo "nie potrafiłem" założyć konta e-mail. Będąc zalogowany "do domeny" nie ma opcji założenia konta e-mail. Dopiero trzeba zalogować się "do serwera" wtedy jest . HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misjaNET Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Ja do teraz na strefa.pl nie mogę dodać domeny wykupione gdzieś indziej .. kiedy wchodzę w domeny hostowane, dodaj domenę zarejestrowaną u innego usługodawcy, przechodzi mi do dodania nowej domeny i po wpisanej wykupionej gdzieś indziej wyskakuje że taka domena istnieje można tylko nową wykupić. Napisałem zgłoszenie od wczoraj od 12 cisza ... DirectAdmin obecnie najlepszy dla mnie chociaż jak ja zaczynałem przygodę z www to rządził cpanel Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.