s_matysik Opublikowano 6 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 (edytowane) RankIndexer jest z Wami ponad rok. Mimo ciągłych dobrych wyników, cały czas staramy się udoskonalać nasze metody. Jedna z metod okazała się na tyle skuteczna, ze po 40 dniowych testach wdrażamy ją jako podstawową metodę indeksacji. Jest to na tyle znacząca zmiana, że chcemy się podzielić jej efektami. Dziś w RankIndexer.win wdrożyliśmy nowy sposób indeksacji linków który zwiększył % indeksacji oraz lepiej przekłada się na pozycje w Google. Poniżej screen indeksacji linków XneoTrustLinks (program IndexChecker) Poniżej screen indeksacji linków z XRumera - profile (program IndexChecker) Nie wiem czy zauważyliście udało się zniwelować wypadanie linów z indeksu po kilku dniach co doskonale obrazują powyższe screeny. Poniżej screen pozycji świeżej domeny pozycjonowanej na trudne frazy PP na dużym rynku eu. Domena linkowana około 40 dni, linkowana Xneolinksem na własnych makrosach, linki indeksowane przy pomocy nowego sposobu indeksacji. Jak widać po testach nowy sposób indeksacji przy obecnym algorytmie radzi sobie bardzo dobrze. Od dziś wszystkie wrzucone linki do RankIndexera będą indeksowane nowym sposobem. Dla zachęty do przetestowania RankIndexera po zmianach kod rabatowy 45% ważny do 13 września: newindexing45 P.S. Na koniec screen jak stabilnie siedzą linki zaindeksowane nową metoda Edytowane 6 Września 2017 przez s_matysik [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moriarty Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Rzeczywiście jest zmiana na spory plus jak widać na załączonym obrazku. Przed 8 oczywiście były próby indeksowania indekserem ale nie dawały rady. Linki raczej ciężkie do indeksacji i uczciwie powiem, że jestem bardzo zadowolony. Wrzucone do indeksera ponownie około 19:00 8 września 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowyyy31 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 @s_matysik jeszcze nie ma automatycznego uruchamiania pakietu po płatności dotpay? Pozycjonowanie stron firmowych więcej na www.nowapozycja.pl Domeny pod zaplecze praktycznedomeny.pl z ruchem niezlyadres.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 11 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 20 minut temu, nowyyy31 napisał: płatności dotpay? już aktywowałem Ci pakiet:) [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Moje zamówienie (opłacone natychmiast przez dotpay): " Zamówienie nr 864 złożone 10 września 2017 jest obecnie W trakcie realizacji. " Ile mam czekać na aktywację? Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 13 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 8 godzin temu, Igns napisał: Ile mam czekać na aktywację? Konto jest aktywne od 10 września. Proszę sprawdzić maila właśnie został wysłany. Najlepiej zakładać tickety, wtedy wszelkie problemy są szybko rozwiązywane. [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 @s_matysik Spojrzyj na PW. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karoldwor Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Zamówienie nr 942 zapłacone przez pay pala dziś rano , proszę o aktywację. Muśicie coś zrobić z tą aktywacją, przy dzisiejszych płatnościach online dostęp powinien być natychmiastowy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 3 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 @karoldwor odpisałem na ticket [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 16 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 @AdamBoganD Odpisałem na ticket. Za wszelkie opóźnienia przepraszam, od soboty byłem w szpitalu. [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 16 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 55 minut temu, AdamBoganD napisał: Czekam na aktywacje. aktywowane [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 16 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 2 godziny temu, AdamBoganD napisał: Jakiś postęp indeksowania zobaczę w panelu czy trzeba wierzyć na słowo. Linki indeksowane są codziennie bez przestojów. Indeksację należy sprawdzać samemu np. za pomocą ScrapeBox lub IndexChecker. [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 17 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Kod rabatowy 35% na wszystkie pakiety ważny do 24 października: pio35 Screen stabilnej indeksacji profili wrzuconych 10 września. Edytowane 17 Października 2017 przez s_matysik [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 30 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Do końca tego tygodnia promocja 40% na RankIndexer.win kod rabatowy: rank40 1 [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stania.info Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 @s_matysik Nie wiem czy ja mam pecha do rankidexera ale większość mam na podobnym poziomie ten akurat screen z listy donLinkage Premium do indexera wrzucony 10/22/2017 Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi