Hauron Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Czy na serwerze trzeba coś włączyć albo wyłączyć, żeby PHP Proxy ruszył? Bo niestety na kilku mi oblewa "Test 2" jeszcze przed uruchomieniem crona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 29 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Niektóre działają, a niektóre nie? Jeśli tak, to będzie raczej blokada IP i tam proxy php teraz nie działają, ale za jakiś czas powinny (o ile nie są zajeżdżane przez kogoś innego). 1 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauron Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Jakiś pakiet na recaptcha powinien pomóc, czy nie ma sensu raczej walczyć? Polecasz jakieś źródło proxy pod google? Zauważyłem też w DL, że na karcie "Podgląd wykonywanych akcji" zadania wyświetlają się jedno pod drugim zgodnie z godziną wywołania ale nie dotyczy do Harvestera, który się nadpisuje i u mnie wyświetla się tylko na pierwszym miejscu dla aktualnej godziny wywołania crona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalmar Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 27 minut temu, Hauron napisał: Jakiś pakiet na recaptcha powinien pomóc, czy nie ma sensu raczej walczyć? Ja od dawna używam 2captcha.com przynajmniej jeśli chodzi o monitoring pozycji - działa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauron Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 W dniu 29.06.2023 o 09:58, okazwłoka napisał: Niektóre działają, a niektóre nie? Jeśli tak, to będzie raczej blokada IP i tam proxy php teraz nie działają, ale za jakiś czas powinny (o ile nie są zajeżdżane przez kogoś innego). Z tymi phpproxy coś chyba jest jeszcze innego...na karcie "Podgląd wykonywanych akcji" mam tak: Zablokowanych zapytań: 0 (recaptcha). Brak połączenia: 2. ODBLOKOWANIE IP W GOOGLE: ip nie jest w tym momencie blokowane Kupiłem tez mały pakiet w 2captcha na wszelki wypadek, ale nie jest tam nic wysyłane... Na logikę jakby IP PHPProxy z tych serwerów były blokowane to nie miałbym takich komunikatów jak wyżej prawda? Wszystkie zdają test 1 , test 2 wskazuje ze w 2 przypadkach "Błąd. Zapytania dla tego proxy są prawdopodobnie zablokowane". Czy one moga byc w jakis inny sposób blokowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 3 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 To wygląda jakbyś miał zablokowane połączenie do skryptu, możliwe że na poziome serwera coś blokuje dostęp do pliku phpproxy. Musiałbym dokładnie sprawdzić co tam u Ciebie się dzieje że się nie dzieje co trzeba. Z tym że będę mógł to zrobić na spokojnie w czwartek dopiero. 1 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robdud Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Witam, mam problem, nie mogę kopic przez stronę gdyż wyskakuje błąd formularza Coś w stylu: Użytkownik musi mieć stałą siedzibę zamieszkania (mimo poprawnego wypełnienia formularza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 21 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Zazwyczaj tak się dzieje gdy nieprawidłowo jest wpisana nazwa miasta (najczęściej błąd przy nazwach z myślnikami w nazwie miast). Odpisałem na mail przed momentem. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nigraS Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Cześć. Co może być powodem, że pozycjonowana strona była coraz bliżej top 10, a dziś nie ma jej w top 100 ? Ustawione mam zatrzymanie projektu po osiągnięciu 3 publikacji na 24h W projekcie stosowane są synonimy więc każdy nowy wpis jest unikalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubinium Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 4 godziny temu, nigraS napisał: Co może być powodem, że pozycjonowana strona była coraz bliżej top 10, a dziś nie ma jej w top 100 ? Powodów może być wiele, bez adresu strony co najwyżej szklaną kulę można zastosować [Wykonam] Skuteczne indeksowanie linków - przetestuj za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nigraS Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Nie chciałem, aby uznano mnie za spammera. Adres podaję na Twoją prośbę. https://sztint.eu/ Proszę o poradę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Ciężko znaleźć do tej domeny jakieś linki. Ogólnie linki z automatów przykładane bezpośrednio do docelowej strony powinny być w bardzo niewielkiej ilości. Szczególnie unikałbym linkowania automatem nowej, słabo albo niepodlinkowanej strony. Oczywiście mówię tu o bazach publicznych. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitreq_ Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 (edytowane) 16 godzin temu, okazwłoka napisał: Ciężko znaleźć do tej domeny jakieś linki. Ogólnie linki z automatów przykładane bezpośrednio do docelowej strony powinny być w bardzo niewielkiej ilości. Szczególnie unikałbym linkowania automatem nowej, słabo albo niepodlinkowanej strony. Oczywiście mówię tu o bazach publicznych. a jak to nie sa publiczne miejscowki to jest ok z pozycjonowaniem docelowej strony? Mówię tutaj np. o bazie premium Edytowane 7 Sierpnia 2023 przez pitreq_ offside.pl | legia.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Baza Premium w DonLinku może być do zróżnicowania linkowania, ale przede wszystkim do linkowania zaplecz. I też jak zobaczysz, to są domeny słabo podlinkowane, więc cudów też nie zdziałają. 1 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nigraS Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 (edytowane) Czyli na razie zmienić w Donku aby dodawał 1x dziennie? I skąd wziąć wartościowe strony na których będę mógł dodać mój link? Edytowane 11 Sierpnia 2023 przez nigraS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi