Skocz do zawartości

[Pytanie] Google Harvester online

okazwłoka

Harvester online  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile maksymalnie zapłaciłbyś za 1000 odpytań (na footprinty z parametrami typu inurl, intitle) w harvesterze online?

• Nie jestem zainteresowany
      14
    • 1-2 zł
      7
    • 2-4 zł
      0
    • 4-6 zł
      1
    • 6-8 zł
      0
    • 8-10 zł
      0
  2. 2. Czy byłbyś zainteresowany harvesterem online wykupionym na określony czas limitowanym jedynie przez ilość odpytań na minutę?

• Tak
      6
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wy tak serio czy to jakieś żarty? Mój system zbierający i testujący proxy:
Ech liczba publicznych proxy się nie zmniejszyła z dnia na dzień.... Kwestia też jak sprawdzasz.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

harvest

Harvest a proxy pod stata to są 2 różne rzeczy.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

To jesteś w błędzie.

Raczej to kwestia softu, który nie umie poradzić sobie z niedziałającym proxy.

Tu tkwi problem

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Tak, tylko prosiaki o których pisze @DanielBurchardt nie nadają się do stata (przynajmniej te jego, które męczy w harvesterze).

Tydzień temu w normalnych warunkach pozycje miałbym już sprawdzone o 8 rano, dzisiaj może... przy dobrych wiatrach dojdzie do końca

RAFUzyb.png

Zastanawiacie się pewnie ile i jakich proxy tam mam? Zgadujcie!

Rozwiązanie jest do wdrożenia, ale najpierw autor softu musiałby zagłębić się w filozofie działania proxy.

Pudło, ktoś jeszcze "strzeli" zanim pokaże?

bo też zamkną

Co mają zamykać? Nie wiem czy to na pewno ten sam myk.

Relatywnie malo. Opznienie wynika raczej z odblokowywania proxy

@UP - proxy nie jest blokowane jak już to adres IP serwera na jakim usługa proxy nasłuchuje

;) .

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ja wiem ale chyba wszyscy nie musza wiedzieć

A to znowu dziwne... nie wszyscy muszą wiedzieć jak sprawdzić pozycję, ale wszystkim pasuje pokazać jak wbijać trudne frazy z PP? :olaboga:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności