boinantali Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Dzień dobry, Chciałbym poprosić o Państwa opinię na temat strony - zarówno dotyczące czytelności i przejrzystości jak i funkcjonalności oraz zagadnień technicznych (link poniżej). https://www.kursomat.pl Będę wdzięczny za każdą konstruktywną uwagę dotyczącą kwestii technicznych oraz merytorycznych. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki_rysio_997 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Nie wgryzałem się specjalnie, ale wydaje mi się, że warto pomyśleć o wykorzystaniu powierzchni - zwłaszcza przy większych rozdzielczościach.Przy 1920px w poziomie jest bardzo pusto. Damian • NeuronWriter • CONTADU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Mnie razi po wejściu na stronę ten ranking kantorów. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boinantali Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Dzięki za opinie, zmieniłem wielokość szablonu na taką która wypełnia wyższe rozdzielczości, a co zrobic ze slajderem na stronie glownej... nie wiem, chcę odwiedzających zachęcić do poczytania, w końcu troche się napracowałem, ale nie uwazam żeby było to rozwiązanie idealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew31 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Pomyśl o dodaniu jakiejś stopki wyszukiwarke bym wcisnął na tym samym poziomie co menu - będzie ładniej wyglądać, bardziej intuicyjnie i podręcznie.i pogrzeb z optymalizacją - strona nie posiada żadnych wielkich obrazów/innych plików a wolno sie ładuje. moze serwer jakiś przeciążony? Okna i Drzwi we Wrocławiu - Okna Wrocław Novis | Kalkulator składek ubezpieczeniowych - Ubezpieczenia Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekKw Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Rzeczywiście strona wolno się wczytuje. Zgadzam się, że ten ranking wygląda nieciekawie. Ogólnie strona całkiem dobrze wygląda. fabryka-stron.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.