szy Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 oczywiscie, ze sa takie slowa, ale sa to slowa, ktore mozna policzyc na palcach i nie sa to slowa zbyt czesto szukane.Poza tym jezeli ktos placi faktycznie 1$, to serwujacy adsense otrzyma z tego +/- 30% tego. Tak, masz rację, zrobiłem błąd biorąc nie tą wartość. Jednak i tak wtedy Twoja wartość jest zaniżona, lecz, faktycznie, nie 20 razy, przepraszam. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tojan3 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Prosze podajcie mi jakies polskie slowa, ktore kosztowalyby wiecej niz 1$. To jest na prawde trudna sztuczka. Poza tym nie kazdy szuka codziennie hasla np.: "serwery dedykowane" (tylko przyklad) Ja uwazam, ze niezla opcja jest stworzenie strony po angielsku. Wprawdzie wiecej roboty przy promocji, ale potencjalnie zyski moga byc duze. POlecam. Umywalki | Wiza USA | Umywalki nablatowe | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Prosze podajcie mi jakies polskie slowa, ktore kosztowalyby wiecej niz 1$. Hosting, nawet w polskich https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tojan3 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Hosting, nawet w polskich Tak, to prawda - to jest sztandarowe haslo. Umywalki | Wiza USA | Umywalki nablatowe | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franckey Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 czeki zawsze dostajesz za cały miesiąc, a nie do momentu robienia podliczenia. To ja mam inaczej: podsumowanie mialem 06-grud, płatność zatwierdzona 16 a data czeku 20 (w skrzynce byl 29). Płatność zatwierdzona obejmowała to wszystko, co udało mi się uzbierać do 06-grud pozdrawiam: Tomek Frontczak MaxROY.com sp. z o.o. - Search Marketing Consulting Szkolenia - Marketing: AdWords (certyfikowane przez Google), SEO (certyfikowane przez MaxROY.com) i Analityka Webowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 czeki zawsze dostajesz za cały miesiąc, a nie do momentu robienia podliczenia. To ja mam inaczej: podsumowanie mialem 06-grud, płatność zatwierdzona 16 a data czeku 20 (w skrzynce byl 29). Płatność zatwierdzona obejmowała to wszystko, co udało mi się uzbierać do 06-grud Jesteś święcie przekonany o swojej racji? Bo jednak wydaje mi się, że czek obejmował zatwierdzoną płatność, która stanowiłą sumę przychodów w poprzednim miesiącu kalendarzowym. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Czy ktoś z Was ma już zatwierdzoną płatność grudniową? Miesiąc temu już prawie w banku z czekiem, teraz coś się guzdrzą Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walkoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 nietety - u mnie to samo - no ale cóż mają w końcu 30 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 aż się boję czekać.. Kurde.. niby wszystko ok, nie robiłem ,żadnych "przeskrętów" a jednak strach, że czegos się dopatrzą i ubiją mnie.... brrr.. chcę ten pierwszy raz mieć za sobą, zainwestowałem sporo kasy w reklamę i udało się sporo zarobić.. jeśli teraz miałbym to stracić, to chyba się tegnę :> pozdr. usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 mi wlasnie dzis zatwierdzili czek. pewnie i Wam niedlugo zatwierdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youki Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 platnosc zatwierdzona Czytnik RSS | MyLinux.pl - linux | Porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 platnosc zatwierdzona Fakt Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Panowie, zazdroszczę wam usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tojan3 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Fakt Spokojnie, nadejdzie potwierdzenie. Mnie bardziej martwi, dlaczego nadal nie przyszedl czek za poprzedni miesiac. Czy ktos tez zauwazyl, ze spadly przychody z search results (za klikniecie, a nie ilosc wyswietlen, lub CTR)? Umywalki | Wiza USA | Umywalki nablatowe | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Mnie bardziej martwi, dlaczego nadal nie przyszedl czek za poprzedni miesiac. Bo został dopiero zatwierdzony? Ale pewnie pytasz o listopad? Hm, jesli jesteś w Gdyni, to... masz problem, chyba, ja w Gdańsku czek wyciągnąłem przed Sylwestrem. Czy ktos tez zauwazyl, ze spadly przychody z search results (za klikniecie, a nie ilosc wyswietlen, lub CTR)? Nie zauważyłem, nie korzystam. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.