Matleena Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Witam,Chciałam się dowiedzieć jak wygląda sprawa z hostingiem zgodnym z wymogami GIODO.Wiem, że firma hostingowa musi spełniać wymagania z art. 36-39 ustawy, tj. zabezpieczenia fizyczne, organizacyjne i informatyczne. W myśl ustawy po podpisaniu mowy Klient nadal pozostaje ADO, natomiast firma hostingowa występuje w roli procesora. W takim razie jak ma się sprawa z upoważnieniami do przetwarzania danych osobowych? Kto je wystawia?Jeśli temat w złym dziale, przepraszam i proszę o przeniesienie.Dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Podobny temat już był w tym dziale.... > https://www.forum.optymalizacja.com/topic/212420-szukam-hosting-z-darmowa-umowa-do-giodo/ HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Temat zrobiony pod szeptankę jednej z firm, zamykam. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 widziałem o tym ale czekałem póki zacznie, tak było by ciekawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.