EDDY Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 https://forums.invisionpower.com/index.php?showtopic=223110 Jest gotowy exploit w Perlu do przejęcie konta admina i tworzenia własnych kont z takimi prawami. Właśnie walczę z debilem, który próbuję zassać bazę. Kilka klas IP z Hongkongu poszły w odstawkę. Co dziwne, pomimo aktualizacji znowu go widziałem w panelu, dorobiłem dodatkowe zabezpieczenie. Oby pomogło na ten dziurawy skrypt:] Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahofiec Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Mam podobny problem, tyle że korzystam z 2.1.5. Kilka razy jakiś dzieciak zhakował mi panel admina i ciąglę zakłada konta administratora. Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie. Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeus Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Cos mi sie wydaje ze ktos juz to wykorzystal na PiO :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 jakies dowody? bo nic szczegolnego nie widze. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Może ten mail z reklama warezu, który poszedł 10 minut temu? No chyba, że to forum oficjalnie wspiera złodziejstwo (... Zapraszamy cie na nasze zaprzyjaźnione forum:https://warez..kupa Znajdziesz tam najlepsze programy i gry do ściągnięcia za darmo! Nie czekaj! Wejdź tam! ------------------------------------- Pozycjonowanie i Optymalizacja Statistics: ------------------------------------- Registered Users: 5289 Total Posts: 187280 Busiest Time: 413 users were online on 21.06.06 - 21:41 pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Aktualizować! hip-hop - najlepsze forum hip-hop w sieci! proxy - ukryj swoje ip, badz anonimowy w sieci! wzory umów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 cholera, szit. fak... nie wiem gdzie jest michal. czy jeszcze w PL, czy juz w USA. patrze, jest w panelu, mysle aktualizuje, patrze IP.. HONGKONG... no to BAN. michal, mam nadzieje, ze to nie TY to nie jest bron boze takeover forum banuje prewencyjnie poki ip nie bedzie lodzkie albo nowojorskie.. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Jimmi zaraz bedzie działał - spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszu Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 znam się na IPB, jak chcecie moge wam pomóc aktualizować i zabezpieczać, piszcie na gg: 6575888 Jestem poje*%nym włamywaczem i zaraz pójdę siedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Przepraszam wszystkich za niedogdność. qr*a!!!! Je&&%*e warezy!! Już zaktualizowaliśmy z Kubą forum. Dzięki Normanosie i Erbicie za interwencję. P.S. Jeszcze w Polsce https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 No i wyszło szydło z worka. Włamywaczem okazał się pieprzony Jaszu. 15 letni chłopak, który podobno nic nie wie o tym, że coś zrobił. A wydało się tak, że dureń zdobył dostęp do plików na serwerze ftp i zamienił mój kod adsense na swój i pododawał linki do swojej strony na forum i na głównej www.optymalizacja.com Niedługo u niego w domu zjawią się funkcjonariusze policji i ..... zobaczymy ....... https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 chytry dwa razy traci... Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 coz - zawsze sie znajdzie jakis kartofel... https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Pytanie oftopowe, jak wyczaiłeś że masz podmienione kody reklam? To już drugi post o jakiejś nowej modzie wśród hakerów. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Pewnie, jak statystyki spadły albo sprawdził w panelu IPB wszystkie zmienione bity w stylu:) Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.