pibi84 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Dostałem dziś telefon od tej agencji. Proponują 2 miesiące darmowego pozycjonowania a po tym okresie mogę się zdecydować lub nie na podpisanie umowy. Czy ktoś coś wie o tej firmie, przeglądając internet trafiłem na dwie niepochlebne opinie ( wyłudzanie pieniędzy)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 jeżeli cos ktoś w pozycjonowaniu daje za darmo to znaczy, że przez 2 miechy nic nie zrobi ... zależnie od branży ale w 2 meichy na frazę s-e-x są w stanie coś pokazać poza swoim małym ? Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Nie czytając umowy trudno jest się do czegoś odnieść . Poproś o umowę - wrzuć wtedy możemy komentować. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.