okazwłoka Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Pakiety dzisiaj zostały przedłużone o 10 dni (niektóre pakiety przedłużyłem przez pomyłkę podwójnie czyli o 20 dni). Każdy przedłużony pakiet otrzymał bonusowo 10 tysięcy punktów. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Na stronie głównej dodana została ważna informacja o ilości przetworzonych linków przez ostatnie 24 godziny. Poniższe pakiety promocyjne obowiązują tylko do końca lutego: 56 789 - 49 PLN / 30 dni 143 210 - 69 PLN / 30 dni 222 222 - 79 PLN / 30 dni 498 765 - 99 PLN / 30 dni MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Czas dodania pliku z adresami - 14:55:40 Czas rozpoczęcia przetwarzania - 14:41:01 Czuję się inwigilowany przez System. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Możesz podać id paczki ? Sprawdzę to MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Wszystkie, więc to chyba u mnie coś z zegarem. Wpisy w wordpresach też mam indeksowane klika godzin przed opublikowaniem. Niedawno dołączyłem do Windows 10 na dysku SSL i jeszcze tego nie ogarniam. Dane dotyczą paczki 58502 Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Spokojnie, nie zdechło. Wszystko jest pod kontrolą - w ciągu 2-3 dni nastąpi rozładowanie kolejki. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek.g1 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 czy jest jakis limit ile linkow mozna przeslac jednoczesnie do przetworzenia ? bo widze ze ponad 100k nie przechodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Wgrywasz z pliku? Limit pewnie na serwerze jakiś jest - wiem że wrzucane były paczki ponad 100k. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek.g1 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 tak i tak probowalem 60 k przechodzilo ale napewno ponad 100k juz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Będę na to patrzył - postaram się to jakoś rozwiązać w najbliższym czasie. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Spokojnie, nie zdechło. Wszystko jest pod kontrolą - w ciągu 2-3 dni nastąpi rozładowanie kolejki. 4 kwietnia dodałem, a dzisiaj nadal ponad 1700. Co będzie jak mi się abonament wcześniej skończy? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Spokojnie, dodane linki do kolejki zostaną przerobione. liczy się data dodania linków, a nie przerobienia. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Nie zostało tego już dużo. Jutro lub pojutrze wszystkie wrzucone linki (na ten czas) na pewno będą przetworzone. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) PROMOCJA PUNKTY X10! Mamy w systemie promocję, promocja trwa tylko dzisiaj do godziny 20.00: - zakup jeden z wymienionych niżej pakietów na stronie indeksowanie.i4a.pl - zamień za darmo zakupiony pakiet na większy (większa ilość punktów), jednak z możliwością wykorzystania punktów tylko do 24 godzin! Pakiety objęte promocją: - pakiet za 20 zł - zamiana z 5000 punktów na 50000 punktów (do wykorzystania w 24 godziny) - pakiet za 30 zł - zamiana z 10000 punktów na 100000 punktów (do wykorzystania w 24 godziny) - pakiet za 39 zł - zamiana z 15000 punktów na 150000 punktów (do wykorzystania w 24 godziny) - pakiet za 49 zł - zamiana z 30000 punktów na 300000 punktów (do wykorzystania w 24 godziny) Aby zamienić pakiet trzeba go najpierw zakupić i nie wykorzystując ani jednego punktu napisać maksymalnie do godziny 16 dzisiejszego dnia na mail (najlepiej przez formularz kontaktowy ze strony indeksowanie.i4a.pl lub ze strony i4a.pl) informację w stylu: "zamiana pakietu usera TU_LOGIN lub MAIL". Pakiet zamieniony w ten sposób będzie miał ważność maksymalnie do 15.04.2016 do godziny 20.00 - nie ma możliwości przesunięcia pakietu w czasie. Każdy użytkownik może zakupić w promocji więcej niż jeden pakiet. Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez okazwłoka MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Tak, wystarczy wrzucić w terminie. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi