Skocz do zawartości

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na promocji rzeczywiście zeszło więcej niż się spodziewałem.

Aktualnie jest dołożone do pieca (widać to po liczniku na stronie głównej) i powinno się rozładować do 3 dni maksymalnie, a nie lat ;)

Jeszcze się nie zorientowaliście, że te metody indeksacji już nie d9ziałają? :) Tak gdzieś od miesiąca przynajmniej.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@Yeden  przeczytaj konkretnie to co napisałem (bez złośliwości).

@blake - jeszcze działa. Przed momentem sprawdziłem pierwszą z brzegu paczkę (profile k2) i na 25 sprawdzonych 5 zaindeksowanych. Na k2 to bardzo dobry wynik (paczka przerobiona 7 kwietnia).

@Yeden - znam wielu co gdyba.

@Okazwłoka, zdajesz sobie sprawę jak to wygląda? Bez złośliwości, ale tak jak napisałem. Oby było inaczej. To co ty napisałeś - przeczytałem. Dołożyłeś do pieca, ale za mało. 5 dni temu dodałem niewielki plik, a mam jeszcze grubo ponad 2000 tysiące innych przede mną. Na kiedy przewidujesz, że system się nim zajmie?

@blake - a jak mają działać, jak z blasta po miesiącu niewiele zostaje i nie ma czego indeksować. :)

Eksperyment Discover.pl

@Yeden - proponuję szklankę zimnej wody. Skąd sobie wziąłeś ten miesiąc? Kilka dni oczekiwania jest normalne, tak działa system i tak będzie działać że raz będzie mniejsza koleja, a raz większa, a czasem kolejki nie będzie.

Pisałem ile dni ma zająć, skoro nie zauważyłeś to może podam, bo zadasz to pytanie jeszcze wiele razy:

3 dni maksymalnie

Poza tym na co czekasz skoro system nie działa?

na 25 sprawdzonych 5 zaindeksowanych

Więc jak by nie liczyć wychodzi 20% - to nie jest skuteczne indeksowanie. Skuteczne ma na dzisiaj 80% i są to całkowicie inne metody ;) Taka sytuacja.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności