Maches Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Witam, Posiadam domene tibiatunel.com która pozycjonuje na frazy tibia tunnel oraz tibiatunnel. Gdy wpisuje je w google, wyswietla mi sie strona, ale nie moja a strona tibiatunnel.com (przez 2x n). Jednakze, gdy zmieniam jezyk wyszukiwania na tylko polski w google, to wtedy na te frazy powyzej moja strona jest w top 3... moglby mi ktos podpowiedziec, co zrobic zeby to weszlo do google ogolnego? bez ustawien specjalnych , ze jest np tylko jezyk polski...? bede bardzo wdzieczny.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hub Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Większość linków prowadzi ze stron PL, więc czemu się dziwisz? Jakie masz ustawienia językowe w Search Console? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maches Opublikowano 7 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Standardowe, czyli wyszukuje z wszystkich języków. (W przeglądarce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TerazTop Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Pozycjonowanie zagraniczne różni się od pozycjonowania na rynku polskim. Bardzo skrótowo ale zrozumiale wyjaśnia to wpis Lexy: https://www.lexy.com.pl/blog/jak-pozycjonowac-zagraniczne-strony-w-google.html Potrzebny Ci profesjonalny film reklamowy? Wejdź na https://pracowniavideo.pl/ Spoty reklamowe, rozwój kanału YouTube, filmy eventowe i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Podstawowe pytanie gdzie chcesz być widoczny? Na cały świat? tak dobrze nie ma, strona jest przygotowana pod j. portugalski, a po drugie masz błędy, spojrzyj w źródło. Jak chcesz w kilku językach zrób wersje językowe i już. Chyba że ja źle zrozumiałem Twoje pytanie. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Pozycjonowanie zagraniczne różni się od pozycjonowania na rynku polskim. Bardzo skrótowo ale zrozumiale wyjaśnia to wpis Lexy: https://www.lexy.com.pl/blog/jak-pozycjonowac-zagraniczne-strony-w-google.html bez urazy, ale to jest tekst o niczym jak już odsyłasz do tzw. "literatury fachowej" to przynajmniej niech to ma szansę naprawdę być w danym przypadku pomocne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 To jest tekst z 2009 r. ;-) Przez tyle czasu naprawdę spooooro się zmieniło w tym temacie, więc ten archiwalny wpis średnio się do tego nadaje. Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Monitorowanie pozycji w Google (w tym AIO) - zacznij od 14-dniowego triala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.