Skocz do zawartości

speed-links.net - nowy indexer

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Polacy niestety maja sklonnosc do wspoldzielenia kont

Jakie to ma znaczenie? Przecież i tak nie wrzucą 10x 10k, tylko jak jest ich 10 to wrzucą po 1k... Dziwna sprawa.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Yyy, serio? Nie wpadłem na to! :hmmm:

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

dla wlasciciela systemu wspoldzielenie konta jest niekorzystne

Ja akurat z nikim nic nie współdzielę i 10k to można w buty włożyć.

Pozbawiłeś mnie komfortu pracy!!!

Niecodziennie wykorzystuje limity, ale jak już mi się chce pracować :) to zmuszasz mnie do zakupu innych indekserów bo to nie limit do pracy.

Przedłużyłem dzisiaj, ale chyba ostatni raz.

Pomyśl nad jakimś rozsądnym rozwiązaniem.

eM

edycja: ortografia

Czy zauważalny jest wzrost pozycji przy indeksowaniu linków tylko za pomocą speed-links? :)

Zastanawiam się czy skuteczniejsze będzie wrzucenie linka do speed-links czy zrobienie czegoś takiego:

Postawienie wordpressa pseudo tematycznego (treść generowana z automatu, ale unikalna), w treści danie kilka linków z anchorami do profili, które to profile z kolei miałyby po kilka linków do następnych profili, a te by posiadały jeden link do docelowej strony. Posty z Wordpressa indeksowane przez add url w search console. Jest to trochę czaochłonna robota, ale....może gra nie warta świeczki i lepiej po prostu wrzucać profile do speed-links?

A kupując to:

https://www.index-links.net/rejestracja.html

i to:

https://indeksowanie.i4a.pl/

mam dużo więcej i z większą skutecznością.

więc po co przepłacać?

Kasa misiu kasa!

Ps. Indekser Daniela ma najlepszą skuteczność ze wszystkich na PiO (jak mu się przypomni aby guzik start wcisnął).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności