mf Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Dajemy swoje propozycje odnośnie tego co powiedział do Zidane'a Materazzi? Ja sprajt, ty pragnienie. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakubek Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 "Znalazlem spam na Twojej stronie www" Szlachetne Google nikt sie nie dowie jak anty-seo'ujesz az zajaggerujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 FORZA ITALIA ! !!! -"Sprawdz czy mi nie wypadaja wlosy" Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozgu Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Edit: nie czytałem, sorry ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No More Google Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Cieszę się, że Włosi wygrali (choć za nimi nie przepadam !!!) Zasłużyli na tytuł patrząc na ich grę przez całe mistrzostwa (grali bardzo równo). Zachowanie Zidane'a można określić jednym słowem - GŁUPOTA. Potwierdza się pogląd jednego z moich znajomych, że wielu piłkarzy mózg ma w nogach Spis stron Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Ja również cieszę się, że Włosi wygrali. Chciałem żeby wygrali od początku mistrzostw, zawsze im kibicuję. Szkoda, że jak zaczynał się mundial nie postawiłem na nich pieniążków, dzisiaj pewnie byłbym bardzo uśmiechnięty !!! Co do Zidana, fakt nie potrzebne to było, ale bez powodu na pewno by tego nie zrobił. Ciekawi mnie tylko co Materrazi powiedział, że tak rozzłościł Zidana, że ten aż się do niego cofnął If I could have my wasted days back Would I use them to get back on track? Stop to warm and karma’s burning Or look ahead , but keep on turning? -------------------- - Metallica Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuel Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 'akcja meczu' https://www.metacafe.com/watch/177686/zidan..._his_last_game/ pzdr. omnia mea mecum porto In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suave Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 A ja postawiłam na Włochów, byli moimi faworytami i teraz cieszę się wygranej:) A Zizou.. Nawet najtrwadszym pękają nerwy w takich chwilach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Dajemy swoje propozycje odnośnie tego co powiedział do Zidane'a Materazzi? Podali w telexpresie że Materazzi powiedział mu że ma prowadzić reprezentacje polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 albo ze gra jak Rasiak Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suave Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 W radyju (nie, nie w tym ) mówią, że we Francji są spekulacje: Włoch mu coś o jego matce powiedział, która ponoć ma problemy z alkoholem i prowadzi dość swobodny tryb życia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 https://www.hehehe.pl/235.html ;-) Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Podłącze się do wątku sportowego: Czy to, że na oficjalnej prezentacji nowego Szkoleniowca Reprezentacji Polski widziałam reklamy pewnego bukmachera (Expekt.com) oznacza, że jest oficjalnym Sponsorem Reprezentacji? Coś się zmieniło w polskim prawodawstwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 billbordy tez wisza od miesiecy. a zmienilo sie cos? nie. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.