jimmi Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Według mnie mają rację, chociaż może nie za pomocą dokładnie ich narzędzi ale coś w tym jest, myślałem że będzie więcej teorii. Dawne czasy że się praktycznie nie używało narzędzi analitycznych tylko swli, odeszły w zapomnienie. https://www.link-assistant.com/seo-workflow.html Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 A co jest złego ich programach ? Zastanawiam się nad zakupem i fajnie by było jakbyś powiedział czemu to nie jest najlepszy pomysł Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT Apple = mac-world.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlosky Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 A co jest złego ich programach ? Głównie cena. Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 @duchu0 Myślę, że opacznie odebarłeś wypowiedź jimmi'ego ... Od lat użytkuję cały pakiet SEO PowerSuite i jest warty każdego wydanego $, w wielu rzeczach niezastąpiony, co nie znaczy wcale, że w jakiemś wycinku jego "działalności" nie ma samodzielnych bardziej rozbudowanych narzędzi np. Anti-Penalty Link Audit vs. krajowy LinkAuditor "od Rysia" @Karlosky - imo zdecydowanie nie, o czym napisałem wyżej - kwestia względna. Zresztą ... sam @jimmi nam zapewne zaraz odpowie czy zgadłem Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 programy są ok, od lat rozwijane. cena standardowa jest wysoka, ale maja super promocje Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 A co jest złego ich programach ? Głównie cena. Wiesz jakby nie patrzyć co jednorazowa opłata, nie licząc aktualizacji więc można to przeboleć @duchu0 Myślę, że opacznie odebarłeś wypowiedź jimmi'ego ... Od lat użytkuję cały pakiet SEO PowerSuite i jest warty każdego wydanego $, w wielu rzeczach niezastąpiony, co nie znaczy wcale, że w jakiemś wycinku jego "działalności" nie ma samodzielnych bardziej rozbudowanych narzędzi np. Anti-Penalty Link Audit vs. krajowy LinkAuditor "od Rysia" @Karlosky - imo zdecydowanie nie, o czym napisałem wyżej - kwestia względna. Zresztą ... sam @jimmi nam zapewne zaraz odpowie czy zgadłem Z tego co zdążyłem zobaczyć w demo to jedyne co dla mnie jest troszkę bez sensu to RankTracker. Bo żeby sprawdzić powiedzmy 100 pozycji to zajmuję to kilkadziesiąt godzin, a czasem po prostu wywala jakiś błąd. Być może coś w ustawieniach miałem źle skonfigurowane. Tak czy siak wydaje mi się, że skuszę się na cały pakiet Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT Apple = mac-world.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlosky Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Wiesz jakby nie patrzyć co jednorazowa opłata, nie licząc aktualizacji więc można to przeboleć Zgadza się. Sam korzystam i podałem cenę jako główną wadę tych softów. Cały pakiet jest bardzo przydatny, ale biorąc pod uwagę także aktualizacje, cena moim zdaniem jest za wysoka, jak na polskie warunki. E: Bo żeby sprawdzić powiedzmy 100 pozycji to zajmuję to kilkadziesiąt godzin, a czasem po prostu wywala jakiś błąd. Być może coś w ustawieniach miałem źle skonfigurowane. Zdecydowanie coś robisz nie tak. Może kwestia proxy lub rozwiązywania captcha? Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Zdecydowanie coś robisz nie tak. Może kwestia proxy lub rozwiązywania captcha? No właśnie pisałem w tej sprawie do nich to poradzili żeby wyłączyć human emulation i faktycznie przyspieszyło ale kasę z DBP wpierdziela teraz bardzo szybko. Faktycznie być może to coś z proxy po mojej stronie jest coś nie teges. Będę jeszcze z tym kombinował Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT Apple = mac-world.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 moim zdaniem jest za wysoka, jak na polskie warunki. Moim zdaniem aby tworzyć i ciągle rozwijać soft trzeba mięć budżet. A niby skąd jego wzięć jak nie z sprzedaży i opląty abonamentowej. Cena w mojej ocenie wcale nie jest wygórowana jak na Polskie czy inne warunki. cena aktualizacji : Soft jest reklamowany jako soft dla profesjonalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Ogólnie softy seo nie służą do zabawy a do zarabiania kasy. Wydatek np. 1k $ szybko się zwróci. Zakup softów należy traktować jako inwestycje w biznes. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 I to by było tyle w temacie Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT Apple = mac-world.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.