Ksocial Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Czekam na wyjscie z filtrow:D Ale fakt zapomnialem ze tu wszyscy maja zawsze same topy:) Ty tez ? Chyba czegoś nie rozumiem... Siedzisz w filtrach i czekasz niecierpliwie na aktualizacje pandy i pingwina bo ma Ci to w czymś pomóc ? Pomoże Ci ale chyba tylko w osiągnięciu top100..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roli Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Chyba czegoś nie rozumiem... Siedzisz w filtrach i czekasz niecierpliwie na aktualizacje pandy i pingwina bo ma Ci to w czymś pomóc ? Pomoże Ci ale chyba tylko w osiągnięciu top100..... freelancer od pozycjonowania nie rozumie? To nie bede tlumaczyl.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Siedzieć w filtrach 2 lata po pierwszych aktualizacjach to trzeba być na prawdę dobrym. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listopad Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 wiesz on czeka aż mu popuści, taka technika pozycjonowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Siedzieć w filtrach 2 lata po pierwszych aktualizacjach to trzeba być na prawdę dobrym. Zależy czym siedzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Nie ważne czym siedzisz, ważne, że przez 2 lata dalej nie wie co zrobić i czeka aż manna z nieba poleci... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 @blake - dokładnie o tym napisałem i zgadzam się z tobą @roli - nie nie mam samych topów, ale jest dobrze więc na pewno jak jaki wielu na forum nie potrzebuje random serpów. Z drugiej strony jak masz filtry to na pewno dołożenie kolejnych kilka, kilkanaście stron do listy twoich zamrożonych po przelocie zwierzaków nie spowoduje, że będziesz zarabiał więcej i w to możesz mi uwierzyć! Więc ja bym na twoim miejscu nie wyczekiwał wizyty zoo w serpach! Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksocial Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 freelancer od pozycjonowania nie rozumie? To nie bede tlumaczyl.... Spokojnie, nie musisz tłumaczyć, szczerze to nawet tego nie oczekiwałem po osobie, która tyle czasu siedzi w filtrach i nie potrafi z nich wyjść a szuka wybawienia w aktualizacjach algorytmu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roli Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Rotfl rzucic tylko haslo i sepy sie zleca... kto powiedzial ze ja dwa lata siedze w filtrach... blake ty to wogole masz zawsze na zielono... a tak sie sklada ze widzialem kilka twoich stron... i pozostawie to bez komentarza hehehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Nie ważne czym siedzisz, ważne, że przez 2 lata dalej nie wie co zrobić i czeka aż manna z nieba poleci... Nie zrozumieliśmy się. W takim kontekście ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 a tak sie sklada ze widzialem kilka twoich stron... No widzisz a ja twoich nawet oglądać nie potrzebuję. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roli Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 No widzisz a ja twoich nawet oglądać nie potrzebuję. No wlasnie wiec nie wiesz o co chodzi to nie troluj:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Ja tu widzę tylko jedną osobę, która nie wie o co chodzi. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksocial Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Co wy tak na serio, ja to zrozumiałem inaczej Czekam na wyjscie z filtrow:D Emotoikonkę na końcu zdania ":D" rozumiem jako żarcik. Bo jeżeli jest inaczej to śmiać się nie ma z czego No to tylko ty tak to zrozumiałeś bo nawet sam autor do tego się nie przyznaje tylko się broni zarzucając innym coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roli Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Ja tu widzę tylko jedną osobę, która nie wie o co chodzi. Blake masz na wszystko dobra rade z ktora czlowiek nie wie co ma zrobic. Szkoda ze zes swojej ptasiej grypy nie uratowal... przeciez wiesz co robic hehehe A co do reszty nie lekajcie sie tak nowych zwierzaczkow:) Kiedys i tak nadejda:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.