Skocz do zawartości

Łamanie re-captcha

D4NT3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A co, ręcznie już boli?

ripcaptcha

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Lepiej ręcznie, naturalniej, zupełnie inna moc linka. ;)

Witam czy program ma możliwość ręcznego wpisywania captcha?

Dziwne, ale nie ma. Pisz na support.

Edit: https://www.eve.cm/ jak już koniecznie chcesz automatyzować

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

@MaxPan

Faktycznie wychodzi tanio, a dodatkowo jakby ktoś chciał u nich dorobić na rozwiązywaniu:

Stabilne zarobki

4 PLN za 1-2 h pracy. Praca dostępna całodobowo

:):):)

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

• 6 miesięcy temu...

Doszedłem do wniosku, że w ripcaptcha obrazki przepisują niewidomi

LrpcNrF.png

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Polecam jeśli chodzi o online spróbować ref link  2captcha.com bez refa 2captcha.com  bo to co pokazałeś to wywalenie kasy w błoto.

Ja wszystkie szablony na zenku przerobiłem już  na recaptrcha (audio) skuteczność 100% na Capmosnter2.

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/218005-capmonster-2-en-english/

Ekipa zenno nawet darmowy snipet udostępniła wprost do wklejania w szablon

Xneolinks również teraz pracuje teraz na wdrążeniem opcji recatcha(audio) w algorytmie przez Capmonster2.

wdibhodc.png

2captcha od paru dni przestała mi działać w rumaku, nie wiem co jest, wcześniej śmigało. Do zenka piszesz żeby ją podłączyć? Tylko taki mały szczegół jest:

Snippet works with old and mobile user agents in browser.
Changing proxy is obligatory as ReCaptha denies access to audio file after recognizing 3-5 captchas from the same IP-address.

na recaptrcha (audio) skuteczność 100% na Capmosnter2.
To już niedługo G zmieni swoj "błąd" :olaboga:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ciężko im to zrobić bo technologie głosowe coraz skuteczniejsze wiele nich udostępniono na zasadzie "wolnego oprogramowania", do wprowadzenia w capmonster2 tej opcji wiele mało swoje autorskie rozwiązania na audiocaptcha. Dla pracy systemów indeksujących na zasadzie addurl redukcja kosztów na poziomie captcha to podstawa.

Na co dzień korzystam z aplikacji do dyktowania tekstu ( mówię do telefonu dostaje plik txt z niemalże 100% poprawną ortografią).

Nie wiem czy zauważyłęś ale audio jest blokowane po paru próbach pobrania na jednym IP

Nie tylko zauważyłem a również o tym pisałem na PIO i nie jeden raz.

Rozumiem, że dla Ciebie najlepiej jak by tylko Ty tak recaptrchę łamał, ale świat nie stoi w miejscu.

Blacke napisz do mnie na GG dam tobie rozwiązanie :D Jeśli chodzi o 2captcha i xR do BM na forum krok po kroku wytlumaczył jak podlaczać i konfigurować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności