waren Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Katalog 54 - katalog jest moderowany - w miare zabezpieczony przed spamem (token) - wyglda w miare estetycznie prosze o obiektywna ocene i porady co ewentulanie moge zmienic, no i oczywiscie o wpisy nie dodalem jeszcze podkategorii w kilku kategoriach co na pewno zrobie do jutra Praca dla studentów Kraków Ile dni do wakacji? Agencja rekrutacyjna Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Dość schludny jak na qlweb`a. Pozdrawiam. If I could have my wasted days back Would I use them to get back on track? Stop to warm and karma’s burning Or look ahead , but keep on turning? -------------------- - Metallica Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waren Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 dzieki za opinie zapraszam do wpisywania sie, wszystkie wpisy sa bardzo szybko akceptowane ps. do webmastera serwisu www.winka.net : na razie nie akceptuje bo Twoja strona nie dziala Praca dla studentów Kraków Ile dni do wakacji? Agencja rekrutacyjna Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioccp Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 ps. do webmastera serwisu www.winka.net : na razie nie akceptuje bo Twoja strona nie dziala Potwierdzam. A co do Twojego katalogu to jest przyjemny z wygladu. Przydalo by sie info ze wpis pojawi sie po akceptacji moderatora. Mozesz sobie darowac tokeny w moderowanym katalogu. Czesc ludzi z lenistwa nie doda swoich stron. Spamu na poczatku nie bedziesz mial, a jak juz to mozesz blokowac domeny, IP, frazy. I dlaczego po odswierzeniu kazdej podstrony przenosi mnie na glowna? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holee Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 ps. do webmastera serwisu www.winka.net : na razie nie akceptuje bo Twoja strona nie dziala ehh, wiem wiem, niestety hostingodawca ma jakies powazniejsze problemy ze serwerem, jutro powinno juz byc wszysko ok. Przynajmniej mam taka nadzieje Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW): Katalog stron Gąsik.net - PR 5 | Data powst.: 2007-01-18 Katalog stron Jabole.net - PR 4 | Data powst.: 2007-03-08 Katalog stron Ariz.pl - PR 4 | Data powst.: 2005-12-12 Katalog winiarski e-wina.net - PR 2 | Data powst.: 2007-02-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Mozesz sobie darowac tokeny w moderowanym katalogu. Czesc ludzi z lenistwa nie doda swoich stron. Lenistwo to już ich problem... Nie wyłączaj tokena, bo jak Ci robot jakiś zaspamuje katalog, to będziesz miał kilkaset wpisów do usunięcia, a po co? Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgt Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Token niech będzie, bo faktycznie mniej roboty będziesz miał przy moderowaniu...ale jakbyś zrobił bardziej czytelniejszy napis który trzeba tam wpisać to byłoby fajnie, bo katalog jest przyjemny i czytelny :: sale konferencyjne :: mDir.pl - Katalog Stron :: Web Directory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waren Opublikowano 24 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Token niech będzie, bo faktycznie mniej roboty będziesz miał przy moderowaniu...ale jakbyś zrobił bardziej czytelniejszy napis który trzeba tam wpisać to byłoby fajnie, bo katalog jest przyjemny i czytelny dzieki za pochwale, postaram sie cos zmienic w tym tokenie i nie zamierzam z niego zrezygnowac Przydalo by sie info ze wpis pojawi sie po akceptacji moderatora. dodalem w regulaminie dzis postaram sie dodac wszystkie podkategorie i wstawic miniaturki stron EDIT: na stronce gdzie mam alias wysakuje cos takiego: Access denied for user 'strzeli_54'@'localhost' (using password: TAK) i moj alias nie dziala ;/ ( aby wejdz do katalogu: https://waren.ovh.org) mam nadzieje ze to szybko naprawia EDIT2: zmienilem alias na katalog.oz.pl dodalem miniaturki Praca dla studentów Kraków Ile dni do wakacji? Agencja rekrutacyjna Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasny Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 token i lenistwo... no moze byc. ja tam jak tam nie narzekam ale moj gostek od tej roboty caly czas mi placze przez te tokeny. dajce z nimi spokoj... katalog spoko Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>> darmoszka.com Ku chwale mini.otwarty--->>> katalogstron.darmoszka.com Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>> katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwi Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 na jakiej podstawie segregowane są strony w katalogu ? Od najmniejszego PR do największego ??? Zalecam kolejność odwrotną! Jeśli interesujesz się Premiership, nie możesz odpuścić Chelsea Londyn to polski serwis o Chelsea. Fan sportu chętnie usłyszy coś o Formule 1 gdzie jeździ nasz Robert Kubica . Dodatkowo warto pobawić się tematyką Praca w internecie - to akurat największy z serwisów o zarabianiu. Zerknij i podlicz nasze dowody wypłat - nadal sądzisz że nie warto ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 spedziłem kilkanascie minut na próbie dodanai czegokolwiek do katalogu - niestety zawsze wyrzucało mi napis że TOKEN nie zgadza się z tym co wpisywałem ... do luftu z takimc zyms - napraw to ! Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waren Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 uprościłem token tak ze teraz jest bardzo czytelny Szuwi: zmienilem, moj błąd :| Praca dla studentów Kraków Ile dni do wakacji? Agencja rekrutacyjna Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suave Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Znów jest coś nie tak z tokenem - czytelny jest bardzo ale za każdym razem wyskakuje błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy45 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 U mnie zadnego problemu z tokenem Bardzo przyjemny katalog. Pomyslnej indexacji suchy lód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waren Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 dzieki za pozytywne opinie, modyfikuje caly czas skrypt, a co za tym idzie takze wyglad mam nadzieje ze na lepsze Praca dla studentów Kraków Ile dni do wakacji? Agencja rekrutacyjna Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.