Beerbant Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Uhmmm i jeszcze dostałeś "Certyfikat filtra" od Google .... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seopst Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Serio ...od razu było robione 301 ze starej domeny na nową mimo to był filtr za SPAM co dowodzi , że Akutar ten filtr jest wrażliwy jak skóra niemowlaka nie chce mi się wstawiać zrzutów ale mówie prawie jak jest lub cos koło tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Bez urazy ale jak czytam wypowiedzi niektórych o "filtrach" to jedyne co mi przychodzi do głowy, to moja kawiarka .... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 robione 301 ze starej domeny zaaa..filtrowanej? Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seopst Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 była zdrowa domena ale głupio nazwana wiadomo fraza w nazwie domeny to 50% sukcesu SEO kupiłem i nazwałem domene skopiowałem treść i opublikowałem w seci dajac 301 na starej ...dodałem nową do GWT i czekam ..po kilu dniach pojawił się w recznych że jest filtr za spam zgłosiłem swoje uwagi do G bez słowa i odpowiedzi zdjeli filtr. Oto moja historia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksocial Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 No ciekawe czemu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Oto moja historia Istnieje taki stary prehistoryczny przeżytek jak przecinek. Warto czasami z niego skorzystać. Niektórym czytającym tlenu może zabraknąć. eM Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seopst Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Mariuszmoja domena to matma, a Twoja to polski...tak sadzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 a Twoja to polski...tak sadzę Pomyłeczka. Umysł w miarę ścisły (matematyka, fizyka, astronomia, rachunek prawdopodobieństwa). Pozdrawiam, eM Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.