Skocz do zawartości

Google zleperowane

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie dlaczego google tak słabo indeksuje PL strony ? bo jest już zleperowane! ;) naprawione czy jak kto woli.

Wiec kurde moze za duzo leperowalismy google roznymi haslami i google jest zbytnio zleperowane :) (zreperowane).

Jezeli masz problem z indeksacja stron w google to musisz takze zleperowac sobie strony uzywajac moherowego validatora :)

Kurde zbyt goraco dzisiaj w Szczecinie albo ja tez sie zleperowałem.

A jak chcesz sie automatycznie zleperowac to nalezy posluchac tego:

https://www.maxior.pl/?p=index&id=16843&13

Edytowane przez szookpl

Jak beda masowo w Adsesne banowac to mi ich dopiero zlepperujemy!

Wyjdziemy z ciagnikami na ulice i zablokujemy polski oddzial googla.

A jak nas wszystkich nie odbanija to zamiast na Bruksele to z widlami na Mountain View w Kalifornii :-)

Takze z nami lepiej nie zadzierac.

A w Szczecinie zeczywiscie strasznie goraca. Od rana jeczcze biegalem po miescie i zalatwialem rozne sprawy.

Musze sobie do pokoju kupic wentylator jakis duzy bo nie da sie wytrzymac :D

Pozdr.

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

no ja jestem za piątkiem, tym razem powiem zeby mnie kobieta zawiozła :D tak jak 1 razem to bede mogl piwo pic a nie jak ostatnio na coca coli ;).

A Kazur co sie przejmujesz bilardem czy kreglami :D)) ja tez mistrzem nie bylo i zamiast kuli przeciez w lampe kijem waliłem :).

Tak czy tak, ten lokalik co ostatnio nie byl zly i te rejony bo mozna sobie spokojnie posiedziec nie jak na deptaku.

Wiec ja wstepnie proponuje okolice ostatniego badz galaxy kregielnia.

i Kurde bedziemy musieli zrobic nowy watek chyba, a moze jakis admin przekleilby czesc tego watku ktora mowi o spotkaniu do dzialu spotkania.

A o leperowaniu googla dalej mozemy pisac tutaj a i gadac takze na spotkaniu jak zleperowac polski internet :)

W kregielni w galaxy raczej ciezko pogadac.

Ostatni lokal byl fajny pomijajac to ze nas nad ranem wyprosili :D

Ja proponuje ten sam lokal co ostatnki lub jego okolice (a jest w czym wybierac).

16 czerwiec - Piatek

19:00

Stare miasto

Kto chetny?

Ps.Przylaczam sie do prosby przeniesienia watku.

Pozdrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

hehe to Wy tam tak długo siedzieliscie :unsure:

czy dla Was rano to przedzial 22-24 :king:?

Mnie z barki wyprosili o 3 :) jak zaczelem sie dobrze bawic a poszlismy ze znajomymi myslac ze do 5 rano :)

Wiec Piatek mi pasi 19 tez pasi, bede przygotowany na wieksza ilosc piwka :).

AdsenseLab jakby co przylaczaj sie to zatransportuje Ciebie do domu :)

Wypijemy za błędy :) i za skuteczne leperowanie indeksu google.

Chętnie bym się z Wami wybrał, ale weekend spędze na weselu u brata i tak sobie myślę, że jak już prawie w Boże Ciało balować zacznę, to to się źle na sesji odbije. :unsure:

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Dzięki Kazur za zaproszenie ale wczoraj juz pilem na dodatek slonko mi troche przygrzalo [wczesniej bylem na plazy] i dzis nie ruszam sie z domu [dzis nawet nic nie jadlem :/].

To juz chyba 3 spotkanie seo w Szczecinie na ktorym mnie nie bedzie, jakos zawsze mi cos wypada, mam nadzieje, ze nastepnym razem bede mogl sie z wami spotkac.