Skocz do zawartości

Duncan

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Trafiłem na taką ofertę:

https://allegro.pl/9200-linkow-pozycjonowanie-seo-precle-google-hit-i4843203972.html 

chciałbym Was zapytać czy coś takiego jest cokolwiek warte? Ewentualnie czy ktoś jest polecić jakąś ofertę dodania kilku wartościowych linków za jakieś porównywalne pieniądze (mówimy o rzędzie wartości). Bardziej chodzi o jakąkolwiek indeksacje strony, niż pozycjonowanie. A że ogolnie nie mam na to czasu, to chętnie wolałbym zapłacić.

Samym chuchaniem kobiety nie rozgrzejesz xD

zamiast jakiejkolwiek indeksacji, bardziej po takich ofertach można spodziewać się jakiegokolwiek filtra. Dodatkowo szansa ze jakiś leming wrzucił taką piramidkę do DT jest stosunkowo duża.

A jak uważasz? Czy twoim zdaniem 10k linków w cenie 30 zł to warte zainteresowania czy nie?

Myślę że nie do końca. Dlatego przewidując Wasze odpowiedzi od razu poprosiłem o polecenie jakiejś oferty, jeśli oczywiście taka istnieje. :)

Samym chuchaniem kobiety nie rozgrzejesz xD

Bardziej chodzi o jakąkolwiek indeksacje strony, niż pozycjonowanie.

Chcesz sobie stronkę zaindeksować piramidą wykupioną na allegro???

Jest to mega irracjonalny pomysł.

Możesz użyć:j https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url

albo dodać link do strony, w stopce na jakimś forum.

To już nawet użycie swl-a byłoby lepsze, przynajmniej szybko i łatwo wyłączysz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności