Hermit90 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Wróciły mi 2 strony robione pod te same frazy, które spadły po ostatnim pingwinie. W zasadzie to nic z nimi nie zrobiłem i uznałem je za stracone. Jak tak często mają być odświeżenia pingwina to mi się to podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Tak widać, że strony ukarane wracją właśnie. Ciekawe na na długo czy na moment. Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Potwierdzam u mnie równiez 3 spalone przez pingwina strony prawie wróciły na swoje stare pozycje (brakuje im 2-3 oczka) więc dla mnie może tak pozostac Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Witojcie z rana nie wiem co to było w nocy, ale mam nadzieję, że taki układ serpów utrzyma się dłużej niż do popołudnia (pomimo wpierniczenia mi po lewej na samej górze obrazkowego adwordsa - gdzie wcześniej albo nie było wcale, albo był po prawej) - najważniejsza dla mnie fraza wskoczyła do top10, pozostałe też trochę w górę. Czy to już prezent na mikołaja od googla? poza tym wczoraj dostałem pocztówkę od googla - wielkie logo z tyłu - tekst listonoszki: "dwa polecone i internet dzisiaj" Pozdrawiam Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uczę się całe życie Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 że taki układ serpów utrzyma się dłużej niż do popołudnia Ja też , ja też , ja też ............ Wygląda jakby jakieś blokady puściły bo wszystkie strony pakują się do indeksu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Nie ma co się cieszyć, znając życie oraz to co się działo w tym wątku, pewnie znikną te wyniki... Co do pocztówki to również wczoraj taka dostałem z kwotą 250zł do wykorzystania Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 no tak, standard... przed świętami pokarzą nam że nasze śmietniki sa w indexie z za parę godzin wykoszą wszystko po to tylko abyś tą świąteczną karteczkę wykorzystał za 250 PLN Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blogi-wp Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 A ja nadal widzę dwa różne wyniki wyszukiwania. Obserwuje co jakieś 2 godziny, a widać, że raz wyświetlają się strony główne, raz podstrony i oczywiście pozycje inne. Kupon także otrzymałem, czas go wykorzystać Z pasją o https://mapanadajnikow.pl i i https://www.tanieprace.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Coś tam drgnęło, najśmieszniej ze wróciła mi strona i podstrona i są obok siebie udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 A czy mi się zdaje czy Allegrasek lekko po dooopsku nie dostał ? wcześniej zawsze był na prwaie zawsze na pierwszych miejscach a teraz nawet moje stronki go przebiły Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 allegro na pierwszych miejscach???. Co to za super frazy, na moich czasami pojawia się na 2-3 stronie, Przeskakuje się go łatwo. udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Taak ? to może kolega zrobi mi frazę odziez ? lol Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studenciak Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Nie ma co się cieszyć, znając życie oraz to co się działo w tym wątku, pewnie znikną te wyniki... nie znikna predko. Proste - wytestowali ze takie wyniki daja im wiecej kasy i wycofali czesc zmian . Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 No zobaczymy, tylko dlaczego te wyniki były tasowane, a może nawet dalej są tasowane przez kilka tygodni? Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studenciak Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 tasuja bo testuja - puszczaja rownolegle kilka wersji indeksu i sprawdzaja gdzie najwieksza kasa jest dla nich Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.