kuba1110001 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Dziś napotkałem przerażający artykuł na jednym z portali. Jak kończą się czasami skoki w bok? https://www.tvn24.pl/to-byl-impuls-nie-moglam-sie-opanowac-zona-z-zarzutami-za-obciecie-mezowi-jadra,466395,s.html Przepraszam ale musiałem to dać, jestem w szoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Oj tam, tu był skok w bok + alko. Trzeba wybierać jedno albo drugie, ja wybieram drugie MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (..) żona odcięła mu żyletką jądro i spuściła w toalecie (razem z żyletką) (...) śledczy zastosowali wobec niej wolnościowy środek zapobiegawczy, czyli dozór policyjny. Czyli drugie jajo zagrożone Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Potem żyletką nacięła mosznę mężczyzny i palcami wyciągnęła jądro, które spuściła razem z żyletką w sedesie. Żona polała potem mosznę męża wodą utlenioną i dołożyła gazik. Bez komentarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Policjanci muszą się mieć na baczności. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euPe Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Już miałem czytać, ale cytat Foxena skutecznie mnie do tego zniechęcił ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 jest takie plemię w afryce, gdzie koleś daje jako dowód miłości wybrance 1 jądro, wybranka ma pewność, że drugi raz takiego prezentu nie da udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.