Gość MikeStatman Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dobra wiadomość. Banerki znów świecą. W PDM jestem 2 dzień i już kilkadziesiąt dolków na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ale zaczyna się już gubić bo napisała do mnie z zaproszeniem do PP i opisem jaki jest cudowny, na maila który jest podany w PM. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aragz Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Kreditech wraca do sieci afiliacyjnych, może się polepszy w PDM masz informacje kiedy bo podobno dopiero za kilka tygodni? Jak Realnie zarabiać online - https://www.zarobic-online.pl/ - mój poradnik, HornSEO - hornseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 ^ Do jednej z Sieci już wróciły (Kredito, Panda i Zaimo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aragz Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) w M2M i Bankierze póki co nie ma edit: adtraction już ma włączone Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez aragz Jak Realnie zarabiać online - https://www.zarobic-online.pl/ - mój poradnik, HornSEO - hornseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libra Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Rozliczyli mi szybką gotówkę, na ponad 60 leadów przeszedł 1 masakra, dobrze że już wyłączyli tą kampanię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MikeStatman Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 a w jakieś sieci? ja za luty miałem 24 wnioski i 5 zapłacone. za marzec już weszło 2 z 11. I w kwietniu nadal wnioski się składają bo to najlepsza sieć która nie wyłączyła szybkiejgotowki W wielu sieciach np. w TT nie mają jeszcze walidacji za luty a co dopiero marzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aklib Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nie wiem co się stało ale PP Volsor strona się nie otwiera. Czy u was też tak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Był jakiś chwilowy problem, już jest ok. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MikeStatman Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ostatnio dołączyłem do Volsor, chciałem wstawić kody banerów. I jakież było moje zdziwienie gdy RSFirewall w Joomla odmówił zapisania strony i zbanował mnie jako admina wraz z IP podając jako powód: "attempt of remote file inclusion" Co jeszcze robi kod/skrypt oprócz zliczania emisji, klików i akcji ?! Czy każda sieć szpieguje nasz strony i zbiera wszystkie możliwe informacje które wykraczają poza zakres współpracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mental Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 @MikeStatman Nie wiem, jak wygląda problem i jak działa ten RSFirewall, bo nie działam na Joomli, jednak może to mieć związek z tym, że często wstrzykiwano przekierowania do stron Volsora. KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MikeStatman Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 To nie to. Nie dało się wstawić kodu i zapisać. Volsor odpisał że to dlatego że obrazki są na ich serwerze ale chyba to nie to bo inni też mają hosting banerów na swoich serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Nie jestem pewny ale chyba jest tak jak pisze mental, też ten problem widzę na Joomla z RSFirewall. Masowo na Joomli były robione wstrzykiwania tego PP i pewnie dodali coś co nie pozwala. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plem Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Panowie i jak tam czy po powrocie kredito24 w PDM polepszyło się i zarobki wróciły do poprzedniego poziomu ? Twoje stare auto już nie nadaje się do jazdy? Jeśli tak to polecam Ci https://wigmet.pl/. Płatność gotówką , rozsądne stawki napisz lub zadzwoń dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 U mnie się nie polepszyło nadal większość same centy. Ciekaw jestem sam jak u innych ? Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi