Skocz do zawartości

Nie Można Zgłosić Strony Do Ponownego Rozpatrzenia

nitro2311

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś dostałem filtr na jedną z domen. Wysłałem 2-3 razy prośbę o ponowne rozpatrzenie, ale zawsze z negatywnym efektem.

W ostatnim mailu dostałem info, że moja kolejna prośba nie będzie rozpatrywana przez kilka tygodnie, żebym miał więcej czasu na posprzątnie złych linków ;)

Maila tego dostałem 20 grudnia ubiegłego roku a więc jakieś 4 miesiące temu.

Teraz wszystko już jest jak ma być, chce wysłać prośbę o ponowne rozpatrzenie z narzędzi dla webmasterów, ale ten link, który za to odpowiada po prostu się nie pojawia :/

Mam też 2 zafiltrowaną stronę na innym koncie i w analogicznym miejscu (działania ręczne) mam przycisk "zgłoś stronę do ponownego rozpatrzenia".

Dlaczego więc przy stronie, którą chce ponownie zgłosić nie pojawia się ten link ? Fakt miałem karę na te kilka tygodni, ale minęło 4 miesiące wiec dlaczego to wciąż się nie pojawia ?

O co tu chodzi ? Czy mam czekać dłużej ? Może jest inna metoda na zgłoszenie strony do ponowengo rozpatrzenia ?

Podobno nakładali bany na ponowna weryfikację... a możesz spróbować wysłać z innego konta GWT ?

na GWT i RR nei nakłada się banow. Możliwy bug lub konto jest w trybie ograniczonym (w co wątpię).

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner

zaznaczam, że improwizuję teraz, ale dodaj domenę do GWT bez www (jeśli masz dodaną z www) - lub odwrotnie; miałem kilka domen podpiętych w obu wersjach, i zawsze powiadomienia przychodziły na obie wersje domeny (z www i bez www); może uda ci się z drugiej wersji - jeśli na tej drugiej nadal wisi powiadomienie; tylko zaznaczam, że to moja radosna twórczość i improwizacja - ale spróbować możesz

Akurat tak się składa, że (nie wiem dlaczego), ale mam tą domenę w panelu 2 razy, raz z www raz bez, ale na każdej wersji jest tak samo, czyli nie ma możliwości zgłoszenia RR, chyba pozostaje mi tylko link, który zapodał Zgrad i opisanie problemu na forum dla webmasterów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności