www.skrypty.pro Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Siedząc sporo przed monitorem, poświęcając trochę czasu na czytanie onetu, wykopu, trochę PiO polityczne i pogaduszki doszedłem do wniosku, że trochę za wiele negatywnych informacji do siebie przyciągam, a przez to często sam o tych negatywach myślę, zaczynam dostrzegać świat w trochę bardziej ciemnych barwach, a przecież jest całkowicie odwrotnie, co by nie mówić, świat jest teraz o wiele przyjemniejszym miejscem do życia niż był kiedyś, a pięknych ludzi, miejsc i rzeczy jest nieprawdopodobna ilość dookoła nas. Już jakiś spory czas temu założyłem sobie fanpage Dobry Dzień, na którym wrzucam codziennie rzeczy, które utwierdzają mnie w przekonaniu, że żyję w raju, a świat jest przepiękny: https://www.facebook.com/ddzien W tym roku nawet zgłosiło się do mnie kilka osób, którym dałem funkcje administracyjne i powolutku ilość pozytywnej treści się zwiększa. Także również Was moi mili koledzy po fachu zapraszam do polubienia i promowania strony wśród znajomych. Jeśli ktoś chciałby dołączyć i zacząć wrzucać pozytywną treść to piszcie śmiało, każdy kto chce pomóc jest mile widziany, a projekt jest całkowicie non-profit, chcę po prostu sam otaczać się pięknem i dzielić się tym z innymi. Żyjemy w raju, nawet jeśli tego nie dostrzegamy. Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł bruttoMówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Żyjemy w raju, nawet jeśli tego nie dostrzegamy. Pewnie, najważniejsze to mieć dobre samopoczucie nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Także również Was moi mili koledzy po fachu zapraszam do polubienia i promowania strony wśród znajomych .... a za pare miesięcy na dzień dobry,albo na dobre rano, zacznę dostawiać wiadomości o tym,ze najlepsze blachy robi pan Stachu, a dachówki należy kupować tylko u Edzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Kto to jest pesymista -> optymista z bagażem doświadczeń HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Tak jak niedawno stado owiec lajkowało fake profil chorego chłopca. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Donald byłby z niego dumny nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Trotyl, znaleźć i przeczytać pozytywną wiadomość niedługo będzie tak samo trudno jak naturalnego linka, a jedno i drugie cieszy Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 @up, kilka dni temu znalazłem naturalnego linka do jednej ze swoich stron. Wyobraź sobie mój uśmiech i szczęście, które jest ze mną do dzisiaj. I ta wiara, że faktycznie można liczyć na naturalne pozycjonowanie. Czekałem na ten link zaledwie 5 lat Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 chcę po prostu sam otaczać się pięknem i dzielić się tym z innymi Zagadaj do @Medoxa on szybko Cię na ziemię sprowadzi. I pytanie z innej beczki [prywata]: Are you gay? Pytam, bo większość ma różowe klapki na oczach po dobrym oraniu rowa przez współtowarzysza. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www.skrypty.pro Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Okropne i straszne rzeczy jeszcze długo będą wydarzać się na ziemi, warto być ich świadomym, aby móc coś z tym zrobić, jednak nie wydaje mi się, aby poświęcanie temu choćby odrobiny emocji (mam na myśli te negatywne, współczucie to całkiem inna bajka) było czymkolwiek konstruktywnym w naszym życiu. Dla mnie był to trochę z początku taki zamiennik, zamiast czytać wcześniej wymienione portale wolałem poszukać coś pozytywnego. Aktualnie robię to po prostu dla innych. Nikt mi nie wmówi, że pesymista/realista to jednak coś pozytywnego, nie znam nikogo kto by się tak określił i jednocześnie stwierdził że jest szczęśliwy. Wpuszczanie do siebie negatywności nie jest ani przyjemne, ani logiczne. Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł bruttoMówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinmar Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Pozytywna część internetu zawsze się znajdzie, malediwy ( póki co trzeba cieszyć oko bo niebawem pochłonie je ocenan) do tego dorzucisz i aż miło witać dzien "Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Cyberfolks kod rabatowy -25% | Seohost kod rabatowy -40% | nazwa.pl kod rabatowy #reklama #link_sponsorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (...) Are you gay? Pytam, bo większość ma różowe klapki na oczach po dobrym oraniu rowa przez współtowarzysza. (...) @blake, dobijasz do dna. Co to za tekst? Nie pomyliły Ci się fora? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 @up Nie jest tak agresywny w promowaniu jak Jacyków ale i tak przegina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Co to za tekst? utwierdzają mnie w przekonaniu, że żyję w raju Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014 Raj i promocję kojarzą mi się tylko z jednym, chyba sam wiesz z czym. Z tego co widziałem "pomysłowy" użytkownik dostał już słownego warna, ale widać, że zaczyna wymyślać kolejne "sztuczki". To raczej tutaj nie przejdzie a prymitywnej "szeptanki" nie lubię - z resztą od niego od zawsze nią "zalatywało". "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 I pytanie z innej beczki [prywata]: Are you gay? Pytam, bo większość ma różowe klapki na oczach po dobrym oraniu rowa przez współtowarzysza. Chwalisz się czy żalisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.