Olenka1987 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witam, w jaki sposób zintegrować dostawę towaru z formą płatności. Dodałam nową formę dostawy odbiór osobisty w punkcie ale pierw klient musi zapłacić za towar. Dostawa jest za darmo. Mam zainstalowane moduły payU oraz przelew bankowy. Dodałam już formę wysyłki ale przy następnym kroku Płatność mam informację NIE ZAINSTALOWANO JESZCZE MODUŁÓW PŁATNOŚCI. Nie bardzo wiem jak to skonfigurować Moje smutne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyszek Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Z tego piszesz wywnioskowałem że chodzi o sklep PRestashop ?? Jeśli tak to zainteresuj się modułem Ship2Pay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeki Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Jak wyżej. Inaczej tego nie obejdziesz. Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno "Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presta Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Można również edytować bezpośrednio pliki modułów płatności - mimo wszystko Ship2Pay jest najwygodniejszym rozwiązaniem. Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olenka1987 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 dziękuje, już działa. Moje smutne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.