qgito Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Ale ciolki, nawalili, to zamiast uspokoic ludzi i powoli naprawiac, to mieszaja jeszcze bardziej, juz sam nie wiem co robic i ktore informacje na moim koncie sa prawdziwe a ktore nie, bo gdyby wszystkie byly prawdziwe to wychodzilo by na paradoks... Wieczorek Zapoznawczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 jasina - > mam dokladnie to samo. Na samym poczatku moje konto w mBanku zostalo zweryfikowane, dzisiaj dostalem ok. 10% tego co powinieniem. Rowniez mam taki sam komunikat ja Ty - czyli ze te konto jest niepoprawne etc. i musze zweryfikowac inne ... Dodalem wiec konto mojego brata w mBanku do weryfikacji i teraz mam nadzieje ze bedzie juz wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webtronic Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Po co zmieniac konta? Przeciez to ewidentny blad googla który na pewno naprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasina Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 jasina - > mam dokladnie to samo. Ja sie nie bede denerwował mam nadzieje ze to ich bład i że doslą reszte kasy. Poczekam do przyszłego poniedziałku jak sie sprawa rozwinie i wtedy do nich napisze jak nie naprawią swoich błędów. A swoją drogą czy ma ktoś numer do Google Polska (Warszawa) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 2 dni mnie nie bylo i taki kino G sprawilo :/ ja tam nie mam zamiaru zmieniac konta.. szkoda gadac... pzdr Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 LOL Miotacie się jak mucha z wyrwanym skrzydełkiem A to jak juz niektórzy tutaj (jak Jamesisko) się zakręcili (jak słoik ogórków na zimę) to jest wyjątkowo zabawne Jest błąd? Jest. Ogolnoświatowy? Tak. Wiedzą o tym? Wiedzą i cały czas nad tym pracują. Więc na ch*.. olerę sie tak miotac i nerwy tracić? Wiele zrobić nie możemy, w zasadzie NIC nie możemy więc pozostaje sobie troche poczekać. Jeszcze miesiąc temu wszyscy by się modlili za wprowadzeniem EFT a teraz wszyscy jęczą bo nie wyszło od razu (biorąc pod uwage, że to błąd niezalezny od wprowadzenia EFT w polsce to pewnie by tak było). Oj poczekajcie, jeszcze troche i spory % BePeHów zostanie odsprzedany, pozostałe stana sie kochanym PeKaO. Jeszcze będziecie psioczyć, że znowu czeka sie w inkaso ponad 30 dni Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisek Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Nosz kur... ja pier... ide do bankomatu wypłacam 50zł wszystko ok, znaczy że kasa z googla dotarła (nie miałem dostępu do kompa przez kilka dni) wypłacam 200 a tu "Nie ma dostatecznych środków na twoim koncie" patrze na stan konota i serce w skarpetkach ide do kumpla siadam do kompa patrze co sie ku... dzieje a tu przelew na jakąś dziwną kwote. Już mam dostać zawału ale co tam patrze na nasze kochane forum, Ulga wielka ulga, wszyscy tak mają, to tyko problem z systemem przelewów. Chyba wystąpie o szkodliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Normanos ale jest okazja do nabica postów korzystając z takiej okazji Ale zawsze jak jest awaria to i są Polacy co stwarza wrażenie, że tam gdzie my tam awarie Napewno maczał w tym palce polski Haker któremu Adsense zablokowało konto ps. matisek spokojnie bez nerwów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesisko Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Normanos - skoro nie jestes tak zorientowany to powiedz mi w takim razie czy teraz.. w moim przypadku - bedzie czek czy przelew - bo tylko w tym sie zakrecilem. Teoretycznie powinien byc czek (czego bym nie chcial) - z drugiej strony skoro spieprzyli cos z przelewem to reszta kasy powinna byc na konto. Wiec co obstawiasz panie Normanos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drag Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 "Mieliśmy problem techniczny z Twoją przedpłatą. Nie mogliśmy przelać jej na Twoje konto." "Co robić dalej: Te konto bankowe nie ma już możliwości przyjmowania płatności EFT. Jeśli chciałbyś otrzymywać płatności przy pomocy EFT, proszę podać i zweryfikować inne konto bankowe. Ewentualnie możesz wybrać inną formę płatności." Eeee? 53zł zamiast 530 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Normanos - skoro nie jestes tak zorientowany no właśnie NIE jestem to powiedz mi w takim razie czy teraz.. w moim przypadku - bedzie czek czy przelew - bo tylko w tym sie zakrecilem. Teoretycznie powinien byc czek (czego bym nie chcial) - z drugiej strony skoro spieprzyli cos z przelewem to reszta kasy powinna byc na konto. juz niepamietam co tam _ostatecznie_ ustawiłeś ale zmiana jest przed 15stym wiec co do tego dnia ustawisz to bedzie w nastepnym miesiącu. jeśli chodzi o błędne przelewy to tylko narobiłes im burdelu i nie wiem co z tym zrobią. na logike dokończą te przelewy albo przesuna brakujące kwoty na nastepny miesiąc. cięzko coś przesądzać gdyż problem z ich strony jest skomplikowany a my nie mamy wiedzy nt. ich systemu platniczego i sposobach wew. rozliczeń. mozna sobie tylko gdybać. Wiec co obstawiasz panie Normanos? a jakie są stawki? Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drag Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Ej dobra. Ale co robić? Wybierać inną formę płatności czy czekać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ccx Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Wg. mnie wszystko się ustabilizuje z czasem. Kasa wam napewno nie przepadnie. A G. sobie wezmie do serca ten bład i może na przyszłość będą bardziej uwazać na te sprawy [ dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO Informacje przedpremierowe o grze komputerowej GTA V na PC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Było się nie napalać na "szybszą" kase a przeczekać "okres błedów i wypaczeń" kto został przy czekach ten spokojny a kto podjął się roli królika doświadczalnego to teraz ma ciśnienie Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżafeł Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 W sumie zamin G. raczy nam oddać reszte kasy to minie tyle czasu, ile normalnie trwałaby przesyłka i inkaso czeku Na jedno wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.