Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 No fakt, teoretyczna strona przegrywająca powinna wszystkie koszty pokryć... Ja np. zostałem oszukany przez Koobe, odezwało się do mnie jeszcze 3 poszkodowanych - łączna kwota jakieś kilkaset zł. Ale nie wytaczam sprawy (mój udział to parę dyszek), przypomnę się zanim należność się przedawni. 12 lipca obiecał mi zwrócić pieniądze, od 14 lipca nie logował się na PiO... pewnie teraz działa pod innym nickiem. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowi Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 No fakt, teoretyczna strona przegrywająca powinna wszystkie koszty pokryć... Ja np. zostałem oszukany przez Koobe, odezwało się do mnie jeszcze 3 poszkodowanych - łączna kwota jakieś kilkaset zł. Ale nie wytaczam sprawy (mój udział to parę dyszek), przypomnę się zanim należność się przedawni. Piszesz, że koleś oszukał na parę stówek i nic z tym nie robicie? Dziwne zachowanie z waszej strony (no chyba, że szastacie kasą i wam zwisa te parę stówek). Jak dajecie zarobić oszustką i macie parę stówek baa parę dyszek zbędnych mogę podać wam mój nr. Konta Ps. Ja bym osobiście sprawy nie puści. Puszczając takich dajecie im przekonanie „Możemy oszukiwać bo nam i tak nic nie zrobią” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeki Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 o to to. Cwaniaki korzystają na tym, że ludzie boją się sądów i nie chce im się głowy zawracać. Jam (wprawdzie w innej sprawie zupełnie) jednego pozwał i wygrałem. Ciekawe czy szmal odda? Niby do końca sierpnia się zobowiązał ale kto to wie... Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno "Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Piszesz, że koleś oszukał na parę stówek i nic z tym nie robicie? Mój udział w tym to aż 30zł... jeden odezwał się do mnie, że jest również niezadowolony z poziomu usługi, wtopił ponad 300zł. Dwóch pozostałych niezadowolonych nie podało kwoty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Wszystko się zgłasza, czy to złotówka, czy to 1000 złotych, powiem inny przykład, z pracy zawodowej Jeśli zostanie zatrzymany [ osoba domniemana o popełnienie przestępstwa lub wykroczenia ] na miejscu ( nawet za kradzież prezerwatyw z promocji za 3 zł) to za każdym razem otrzymuje on dwie opcję: -Policja, lub płaci (przy niewielkich kwotach, i 85% ludzie płacą, i robi im się głupio, że zostali tak namierzeni, jednak nie chcą policji, to taki wybryk, by można było sprawdzić czy się da "bezkarnie ukraść" ) Gdy przyjeżdża tutaj policja, to sprawa wygląda różnie (od płacenia po sytuację, gdy okazuje się, że oprócz tych paczki gum, to było jeszcze trochę w życiu takich wykroczeń.) o co mi chodzi, nie liczy się suma, a ilość zgłoszeń. (skoro gość będzie oszukiwał raz, dwa, czy trzy a nawet cztery razy, to zanim każda sprawa, nie zostanie połączona w całość, policja jej nie zakończy de facto, im też na tym zależy, czyli dotarciu do jak największej ilości oszukanych osó sami się o tym przekonajcie, ( ja nawet po tym, jak mnie za 25 zł oszukano na allegro, szybko to zgłosiłem, pieniędzy nie odzyskałem, jednak okazało się, że gość wyrobił sobie rachunek, 25,000, ot rzeczywistość, jakoś policjanta nie obchodziła suma, lecz samo wykroczenie, skoro jesteście pewni, że jest was więcej a każdy będzie mówił "30 zł to za mało" to popełnicie największy błąd, pozwalając na takie coś ) wiem, że kwota mała, czasem absurdalnie niska, do poświęconego czasu, tłumaczenia itd, ale [ osoba domniemana o popełnienie przestępstwa lub wykroczenia ] to [ osoba domniemana o popełnienie przestępstwa lub wykroczenia ], a [ nierzetelny partner ] to [ nierzetelny partner ] Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowi Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) Nawet oszustwa za 1zł powinny być karane bo to oszustwo bez znaczenia czy jest to złotówka czy 1 milion złotych. Zostałem oszukany to chce zwrotu pieniędzy. edit: Jak ktoś ma się do czegoś przyczepić i tak się przyczepi nawet jak to nie jest związane z tematem Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez snowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekM Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 MOJICH PENIĘDZY. Za które kupię słownik... Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza. - nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 muszę to napisać bo gryzie w oczy, wybacz, taka odmiana to 1 klasa podstawówki moich /mych, twoich /twych, swoich /swych Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisii35 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 nie polecam użytkownika FujiAire przyjął zelenie na napisanie tektów które miały być za dwa dni i od tydodnia nie daje odpisuje na wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzenus Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Nie polecam użytkownika DATA4 https://www.forum.optymalizacja.com/user/35588-data4/ Kupiłem od niego serwis, wpłaciłem ustaloną kwotę na konto (200zł) i od tego momentu cisza. Wiadomości na PIO czyta jednak nie ma zamiaru odpisać, zwykły [ nierzetelny partner ]! Nie polecam. Sprawa w Poniedziałek wędruje na Policje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinmar Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Nieuczciwy @SeomiPro na którego trafiłem widzę że dalej wystawia jakieś skrypty [ również kupowałem przez allegro - do dziś nie mam plików skryptu, licencji i cesji] - to jeszcze nic ale pożycza/sprzedaje pieniądze które wyłudził - tego jeszcze na PIO nie grali Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez cinmar "Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Cyberfolks kod rabatowy -25% | Seohost kod rabatowy -40% | nazwa.pl kod rabatowy #reklama #link_sponsorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Kurteczka, już wyedytował sfaniaszek, a PiO takie zarąbiszcze, że juz nowy cache jest. - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinmar Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Jak się przed chwilą dowiedziałem konto allegro z którego dokonałem zakupu zostało przechwycone przez inną osobę ( prawdopodobnie przez @SeomiPro) teraz allegro przejęło pałeczkę w tej sprawie. "Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Cyberfolks kod rabatowy -25% | Seohost kod rabatowy -40% | nazwa.pl kod rabatowy #reklama #link_sponsorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mianle Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 możesz napisać coś więcej o sprawie ? ja właśnie dzisiaj wpadłem w sidła tego użytkownika napisałem do Ciebie na priv... do czasu przelania pieniędzy = kontakt był bardzo szybki = a później cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mianle Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 zgłosiłem sprawę na forum allegro, reklamację w banku a jutro zrobię wydruki i idę zgłosić sprawę na policję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi