AlexandraD Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Szacunek szacunkiem, ale wydaje mi się, że przykładowo jeżeli komuś brakuje do wypłaty na przykład 20-30 złotych, to nikt nie chce być stratny tych kilkudziesięciu złotych które zarobił i których nie może wypłacić, bo próg wypłaty to min. 100 zł. Więc być może też tak szybko znikają, bo jak już wcześniej wspomniano, ludzie piszą wszystko z braku laku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coalaran Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 A mnie zastanawia jedno, po co dawać teksty do realizacji z bonusem skoro Tekst zapleczowy 11-10-2016 16:07 w dalszym ciągu oczekuje na moderację....? Teksty dla każdego Artytekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Nadzwyczajna promocja nie przyniosła spodziewanych efektów. W zleceniach tylko teksty preclowe z wymaganiami zapleczy lub tematycznych. Niestety to efekt polityki TB, która polegała na akceptowaniu wszystkich zleceń (czasami zupełnie bez sensu) od klientów. Spełnienie wymagań należało do copy. Wielokrotnie pisałam, że moderatorzy powinni kontrolować także zlecenia. Przez te kilka lat klienci przyzwyczailiby się do tego, że za dobre teksty muszą zapłacić 1-2 zł więcej. Polityka TB szła jednak w innym kierunku. Za 1 zł tekst tematyczny. Oczywiście nikt takiego nie pisał za taką stawkę (chyba samobójcy). Nauczmy się wreszcie, że w każdej branży, każdej firmie liczy się jakość, a nie ilość, niska stawka i bylejakość. Wielu copy pisze za stawkę 7-8 zł za 1000 zzs, a nawet znacznie wyższe i na brak zleceń nie narzeka. Za tą sumę oferują jednak dobre teksty, nie pisane w 10 minut. Inna sprawa to zainteresowanie p. Macieja. Przez przypadek włączyłam 1 stronę forum, odpowiadał na co drugiego posta. Od półtora roku wysyła tylko informacje o zmianach regulaminu, nowych stawkach i promocjach. Zero ustosunkowania się do naszych uwag, a szkoda, bo znowu będzie mądry Polak po szkodzie (mam nadzieję, że nie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlexandraD Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Pytanie techniczne w jakich kategoriach pokazuje się te ponad 1000 zleceń? Bo mi się nie wyświetla nic oprócz opisów do katalogów i opisów produktów. Znowu coś mi nie działa czy po prostu to są jakieś zlecenia indywidualne że ich nie widać? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Właśnie się zalogowałam. Informacja o 55 dostępnych tekstach. Wchodzę na realizację tekstów i komunikat: 55 tekstów do realizacji i 934 w innych kategoriach. Zaznaczone mam wszystkie kategorie i wszystkie tematy. Te 934 to może w j. angielskim i niemieckim, bo to mam niezaznaczone. Nigdy tak nie było, zlecenia w j. obcych stanowiły niszę. Wśród 55 zleceń w j. polskim to 50 zleceń indywidualnych na opis produktu, które wiszą od wczoraj i po dacie widać, że powinny być już wolnoidące. Z daty realizacji wynika, że terminy realizacji zostały wydłużone (od wczoraj realizacja ustawiona na 17,10. godz. 12,21). Moim zdaniem te zlecenia są lipnie wstawione, żeby było wrażenie, że portal nadal działa. P. Maćku stworzył Pan coś fajnego, co wymagało tylko pewnej korekty. Lepiej było sprzedać serwis, niż doprowadzić do klęski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aragornik Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Te 900 tekstów to opisy produktów w większości. swiatla.auto.pl - zapraszam Skuteczne pozycjonowanie - rozwiń swój biznes dzięki promocji w Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Sokołowski - Eline Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Jak sa chetni, zamiescilem wlasnie oferte na teksty https://www.forum.optymalizacja.com/topic/233866-zlece-teksty-motoryzacyjne-kosmetyki-samochodowe/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monis190 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 @Paweł Sokołowski, chcesz to podam Ci listę kilku dobrych autorów u których sama coś czasem zamawiam Napisz PW, niestety ja nie mogłam do Ciebie wysłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monis190 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) [przypadek, proszę o usunięcie] Edytowane 13 Października 2016 przez monis190 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Coś mi się podziało z serwisem. Mam zaznaczone wszystkie możliwe kategorie tekstów i tematy. Od kilku dni widzę tylko ponad 40 opisów produktu (buty, zlecenie indywidualne dla kogoś) z terminem realizacji na 17. na pocztę dostaję informację o nowych zleceniach, wchodzę - nie ma. Informacja o zleceniu indywidualnym - wchodzę jest widoczne tylko w zakładce aktywne zlecenia, w zakładce realizuj zlecenia nie ma, mimo że nie akceptowałam. Czy u Was też tylko buty, czy u mnie się coś zawiesiło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlexandraD Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Też tak mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TextBookers.com Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Coś mi się podziało z serwisem. Mam zaznaczone wszystkie możliwe kategorie tekstów i tematy. Od kilku dni widzę tylko ponad 40 opisów produktu (buty, zlecenie indywidualne dla kogoś) z terminem realizacji na 17. na pocztę dostaję informację o nowych zleceniach, wchodzę - nie ma. Informacja o zleceniu indywidualnym - wchodzę jest widoczne tylko w zakładce aktywne zlecenia, w zakładce realizuj zlecenia nie ma, mimo że nie akceptowałam. Czy u Was też tylko buty, czy u mnie się coś zawiesiło? Aktualnie system ma ustawiony limit wyświetlanych zleceń na 50 sztuk (mimo, że zleceń w bazie jest dużo więcej). W tym przypadku, aby wyświetlić inne zlecenia wystarczy w ustawieniach strefy copywritera odznaczyć "tematykę" gdzie dodane jest dużo zleceń tego samego rodzaju które nas nie interesują. W ten sposób można filtrować wyniki w sekcji "realizuj zlecenia". Pozdrawiam, Maciej Matysik TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO E-mail: biuro@textbookers.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 P. Macieju zastosowałam się do rady, ale efekt jest taki, że nie widzę żadnych zleceń. Nie mam czasu na testowanie różnych wariantów, opcja bez ograniczeń była jednak dla nas znacznie lepsza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukash4 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Aktualnie system ma ustawiony limit wyświetlanych zleceń na 50 sztuk (mimo, że zleceń w bazie jest dużo więcej). Czy można już dodawać piszących do czarnej listy? Do ulubionych można a do czarnej listy nadal nie... Wydajny hosting z rabatem 20% - wybierz swój pakiet! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 lukash4 A dużo masz takich? W jakich typach i tematach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi