1066 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 heh, ja dostałem ocenę 4,0 z opisem że tekst jest Bardzo dobry. W szkole uczono mnie, że bardzo dobry to 5(piątka lub 5/6 jeśli w szkole były pkt.) a 4 to dobry, więc się odwołałem od oceny:) https://teksty-seo.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 heh, ja dostałem ocenę 4,0 z opisem że tekst jest Bardzo dobry Standard Ale odwołuj się Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Literutopia Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Przytoczona wypłata na Pani prośbę odbyła się przed zmianą oprogramowania i nie była potrącona od niej korekta zaległych wypłat tylko normalna zaliczka na podatek dochodowy. Faktycznie doszło w ten sposób do podwójnego odciągnięcia zaliczki za co przepraszam. Przeleję brakującą kwotę na rachunek bankowy. Z racji, że pozostali użytkownicy otrzymywali wypłaty już po zmianach to podobna sytuacja nie miała już miejsca. Wszystko jest już skorygowane. Jestem pod wrażeniem tak szybkiego działania, bezproblemowości i profesjonalizmu... aż się sama dziwię, że się tak da:) Nic tylko pogratulować, bo to jest naprawdę kawał porządnego portalu. Forum Copywriterów i SEO Copywriterów Grawitacje.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.k Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 dostałem ocenę 4,0 z opisem że tekst jest Bardzo dobry. W szkole uczono mnie, że bardzo dobry to 5(piątka lub 5/6 jeśli w szkole były pkt.) a 4 to dobry Spotkałem się z ocenami: bardzo dobrze - dostateczny (ale to w młodości było ) Niektórzy twierdzili, że na 4 to umie profesor, student może mieć maks. 3 Pozdrawiam, Piotr K. Zobacz eleganckie szablony dla swojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldi Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 heh, ja dostałem ocenę 4,0 z opisem że tekst jest Bardzo dobry. W szkole uczono mnie, że bardzo dobry to 5(piątka lub 5/6 jeśli w szkole były pkt.) a 4 to dobry, więc się odwołałem od oceny:) Ja dostałem niską ocenę za błędy ortograficzne. Problem w tym, że to zleceniodawca w słowie kluczowym popełnił błąd, a ja musiałem się dostosować, żeby zatwierdziło tekst :-) Oczywiście ta, jak i inne zaniżone oceny zostały anulowane :-) oldi.wizytowka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monis190 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Ja parę razy pisałam teksty, w których w słowach kluczowych były literówki. W tekście umieszczałam słowa kluczowe w poprawnej formie, a na końcu tekstu dodawałam frazę z błędem i z dopiskiem, że jest w niej literówka, a w tekście jest tak jak powinno być. Edytowane 25 Czerwca 2014 przez monis190 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Literutopia Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Z tymi błędami w słowach kluczowych to faktycznie bywa problem, nawet dzisiaj zdarzyło mi się natknąć na sporo tekstów "dłuogopisy reklamowe" Czy u was też te statystyki tak marnie działają? Po zaznaczeniu odpowiednich kategorii pokazuje mi, że jest powiedzmy 100 zleceń w wybranych, a po kliknięciu w realizuj ciągle komunikat: brak zleceń w wybranej kategorii. Ile bym nie odznaczyła to ciągle coś jest nie tak i wygląda to, jakby ta ogólna liczba zleceń we wszystkich kategoriach była jakaś fikcyjna. Forum Copywriterów i SEO Copywriterów Grawitacje.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldi Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Od kilku dni bardzo źle działają. W propozycjach pojawiają się (rzadko) dwa, trzy teksty zapleczowe a licznik wskazuje ponad 500. Nie wiem o co chodzi. Z konieczności piszę (w miarę opłacalne) precelki i opisy. oldi.wizytowka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monis190 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 To prawda, że źle działa licznik. Gdy licznik wskazuje, że zlecenia powinny być, po komunikacie "brak zleceń do realizacji" wylogowuje się i po ponownym zalogowaniu jeszcze raz klikam "realizuj". Wtedy zazwyczaj już wszystko działa. W tym tygodniu mam sporo spraw do załatwienia, więc nie mam kiedy pisać i nawet nie wiem czy pojawiają się jakieś ciekawe zapleczówki. Piszę praktycznie same opisy do katalogów, choć przyznam szczerze, że za nimi nie przepadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldi Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Trik z logowaniem znam ale ostatnio nie działa. Opisy do katalogów są tanie, ale można ich nastukać sporo. Świetnie też podnoszą średnią ocen. Rzadko mam poniżej 6. oldi.wizytowka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monis190 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 To chyba jakaś złośliwość losu, bo ja bardzo rzadko dostaję jakiekolwiek oceny za opisy do katalogów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Literutopia Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 A ja na TB to chyba jeszcze żadnego opisu nie zrealizowałam, nie wiem, jakoś mnie do nich nie ciągnie, nie lubię Co do triku z wylogowywaniem to kiedyś był dobry, teraz nic nie daje a zapleczówek w proponowanych rzeczywiście jest jak na lekarstwo. Od średniej to chyba nie zależy bo mam 5,44 więc nie jest zła. Bardziej bym tu stawiała na to, że ogólna liczba zleceń jest zawyżona. Forum Copywriterów i SEO Copywriterów Grawitacje.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalkomza Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 A ja obstawiam, że liczba zleceń jest prawidłowa tylko po prostu ktoś zlecił opisy do katalogów w hurtowych ilościach. Dzisiaj sam natrzaskałem około 30 opisów portalu z ofertami pracy, a podejrzewam, że było ich o wiele więcej i takich portali też było kilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monis190 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Było na pewno ich więcej, bo ja też napisałam kilka opisów dla strony z ofertami pracy To prawda, że jest hurtowa ilość opisów, ale ciężko mi pisać po kilkadziesiąt razy opis tej samej strony, a klikać po kolei mi się nie chce. Gdyby była lista, byłoby mi znacznie łatwiej i mogłabym w wolnych chwilach pisać tych opisów więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Literutopia Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 A ja obstawiam, że liczba zleceń jest prawidłowa tylko po prostu ktoś zlecił opisy do katalogów w hurtowych ilościach. Skoro mam oznaczone opisy a licznik nadal wskazuje: "XXX tekstów w WYBRANYCH PRZEZ CIEBIE KATEGORIACH" to nie może o to chodzić. Pokazuje 150 tekstów a później brak zleceń do realizacji, tu jest jakiś bug. Forum Copywriterów i SEO Copywriterów Grawitacje.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi